הגענו לג'קסון תכשיטים במקרה במהלך חיפוש אחר טבעות נישואין במתחם הבורסה. הבניין לא נראה כ"כ מרשים מבחוץ, אבל כשנכנסים פנימה מגלים עולם ומלואו.
הגענו בחוה"מ פסח והחנות הייתה הומת אדם. במרכזה חלונות ראווה של מגוון רחב מאוד של טבעות נישואין, ומסביב טבעות אירוסין ותכשיטי יהלום נוספים.
קיבלה את פנינו מוכרת חסרת התלהבות שהראתה לנו בזה אחר זה מגשים של טבעות נישואין כשרות בעיצובים שונים. היא הודיעה לנו שכל דגם שנראה ניתן להכין במידה לבקשתנו ומאיזה חומר שנבחר. שמחנו לגלות שניתן ליצור לארוס שלי טבעת מטיטניום, שכן חלק ניכר מחנויות התכשיטים מסרבות לעבוד עם החומר הזה.
לאחר בחירת הטבעות התבקשנו לשלם מקדמה ונאמר לנו שהטבעות יהיו מוכנות תוך לכל היותר חודש, מאחר שתאריך החתונה שלנו עדיין רחוק. להפתעתנו הרבה, לאחר פחות משבועיים קיבלנו שיחת טלפון שהטבעות שלנו מוכנות ושאנחנו יכולים להגיע לאסוף אותן.
המוכר החביב שקיבל את פנינו במעמד קבלת הטבעות ותשלום ההפרש אפילו החמיא לארוס שלי על בחירת הטבעת שלו....
אהבתי: אהבנו במיוחד שקיים מגוון רחב של טבעות נישואין כשרות בחנות, וכן שניתן היה לבחור את המתכת ממנה יכינו את הטבעות. כמו כן, אהבנו שניתן היה לבחור טבעת מטיטניום לארוסי. מחיר: 897 הערות לגבי המחיר: שילמנו מקדמה של 500₪ ואת היתרה בקבלת הטבעות. המחיר הוא לפי 230₪ לגרם נכון להיום. הטיפ שלי: כדאי להגיע באמצע השבוע ו/או באמצע יום עבודה. בפסח היה שם מאוד עמוס, אבל כשהגענו במהלך יום עבודה לאסוף את הטבעות, החנות הייתה כמעט ריקה.