דף הבית   >   נותני השירות   >   הרב אליעד סקורי   >   חוות דעת של Shuli

חוות דעת על הרב אליעד סקורי

Shuli

review galleryreview galleryreview gallery
למען ההגינות אקדים ואומר שאליעד הוא בן דודי היקר, ערך את מרבית החופות של בני המשפחה למעט הפעמים שלא היה בארץ. תמיד ידעתי שכשיגיע יומי אליעד יחתן אותי, ולא רק בגלל הקרבה המשפחתית אלא בעיקר בגלל סגנון החיתון הקליל שלו. לקחתי בחשבון שהאורחים שלי מעורבים, דתיים, חילונים ומסורתיים, והיה חשוב לי שכולם ישארו עד סוף החופה. אליעד עושה חופה מרשימה מאוד, נעימה, זורמת מרגשת אבל יחד עם זאת לא עוברת את הרבע שעה ולא מתישה. ...
תאריך קבלת השירות: 06/04/2022
אהבתי: אהבנו מאוד שהכל היה מסודר ומאורגן עם אליעד. הסביר לנו בפשטות על התהליך, ערך איתנו שיחת זום כדי לתאם ציפיות מספר ימים לפני החתונה, התחשב בכל הבקשות שלנו, ייעץ לנו בעניינים מסוימים, היה ענייני ופרקטי. הסביר לנו באותה שיחה מה הולך להיות ביום החתונה כך שבאת לא היו לנו הפתעות. הגיע בזמן, אפילו הביא עדים (לבקשתנו) , ישב עם בעלי על הכתובה לחצו ידיים והכל נעשה באווירה כיפית ולא כבדה. החופה היתה מרגשת מאוד לא היו דיבורים מיותרים ואפילו היה קצת הומור והקהל שלנו נהנה ממנו! תודה לך אליעד היקר שחיתנת אותנו ביום המיוחד שלנו!!!!
הערות לגבי המחיר: לא ביקש תשלום, נתנו סכום שהוסכם ביני ובין בעלי
הטיפ שלי: חלילה בלי לפגוע בפרנסה של אף אחד, אין צורך ברבנים "מיוחדים" שגובים סכומי עתק. רבני צוהר עורכים חופות לשם שמיים, לשם המצווה. עבורם זוהי שליחות אמיתית והם עושים זאת באהבה, בצנעה והרבה רגש!
הרב אליעד סקורי
2.7K