אל יפית הגעתי אחרי חיפושים רבים למישהי שתעשה איפור ושיער עבורי ועבור אמא שלי ואחותי, שלושתנו מתולתלות. חיפשנו מישהי שתעשה תסרוקות שייראו מושלם עם תלתלים ממש מהשורש ללא החלקה של התלתלים לפני זה, וחוץ מזה שתעשה איפור שיהיה לא כבד מדי מצד אחד אבל גם לא עדין מדי.
פגשתי את יפית בפגישת ניסיון שבה היא פשוט עשתה לי איפור ותסרוקת מ-ל-א-י-ם!!! יכולתי ממש לראות איך אני איראה ביום החתונה שלי בלי שום צורך לדמיין והתוצאה היתה הרבה יותר טובה מכל מה שיכולתי לחשוב עליו.
ביום החתונה יפית הגיעה בדיוק בזמן שקבענו איתה, מתוקתקת ומאורגנת עם כל הציוד עד לרמה של טישו ומגבונים! הכל במחשבה על כל פרט ופרט.
בסבלנות ומקצועיות היא עשתה איפור ושיער לכולנו שיצא פשוט וואו! לאורך כל האירוע לא הפסקתי לקבל מחמאות על השיער ובעיקר על האיפור שהוציא אותי הגירסה הכי טובה של עצמי אבל עדיין יכלו לזהות אותי.
מיותר לציין שהכל החזיק ולא זז מילימטר, לא האיפור ולא השיער ופשוט הרגשתי כמו שכל כלה רוצה להרגיש!
האנרגיות של יפית היו כל כך מרגיעות וכיפיות ביום הלחוץ הזה. באמת שכל אחת היתה רוצה אותה לידה במשך ההתארגנות.
גם לאחר שהחתונה עברה היה ברור לכולנו שזה לא סוף הסיפור מבחינתנו ואנחנו עוד ניפגש עם יפית גם בעתיד!!...
תאריך קבלת השירות: 16/03/2022 אהבתי: יפית מאורגנת ומסודרת ברמות. שמרה את כל התמונות מהניסיון כולל שמות כל המוצרים שבהם השתמשה עליי כך שביום החתונה יכלה לשחזר בדיוק את אותו מראה שדיברנו עליו, הביאה איתה כל מה שצריך ולא נזקקה מאיתנו לשום ציוד! הטיפ שלי: ממליצה מאוד על פגישת הניסיון. אמנם היא בתוספת תשלום אבל חוסכת זמן וכאב ראש ביום עצמו, וגם הניסיון כל כך יסודי שהוא ממש נותן להרגיש איך הכל ייראה.