הגעתי אל מעיין דרך האינסטגרם אחרי שהסתכלתי על כל כך הרבה שמלות שכבר הייתי מבולבלת לגמרי.
זאת הייתה השמלה הכי יפה שראיתי עד היום והתאהבתי בשמלה הזאת מהשניה הראשונה שראיתי אותה אבל מה שלא הבנתי זה שחוץ מלמצוא שמלה אני מצאתי את הפיה שיצרה אותה שהיא בדיוק מה שהייתי צריכה לתהליך הזה!
מעיין גרמה לי להרגיש כל כך בנוח וכל כך בטוחה, היא הייתה פשוט מבינה ועוטפת והשרתה עליי כזה רוגע ובטחון שידעתי שהכל יהיה מושלם ואני בידיים הכי טובות שיש!
כל שמלה שיוצאת תחת הידיים שלה היא לא פחות משלמות, היא כל כך מדוייקת ומוכשרת והשמלות שלה פשוט יפייפיות ומושלמות.
אני הרגשתי כמו נסיכה והשמלות שלי היו התגשמות כל החלומות שלי והתעלו על כל מה שאי פעם דמיינתי!
אנשים כל כך התרשמו מהן ולא הפסיקו לשאול אותי מאיפה הן, ובאמת שמעיין היא הבחירה הכי טובה שיכולתי להעניק לעצמי.
מעיין פשוט מלאה בהבנה והכלה, סבלנות בלתי נגמרת, יורדת לפרטים הכי קטנים וכל דבר שקטן הפריע לי היא לקחה כל כך ברצינות ודאגה שאני אהיה מרוצה ולא יישאר לי הספק הכי קטן אפילו. היה לי כל כך כיף לעבוד איתה ולהגיע למדידות ואני באמת כבר מתגעגעת ללהיפגש איתה ואין לי ספק שהיא תהיה ההמלצה הראשונה שלי לכל מי שרק תשאל. מעיין מוכשרת ברמות אחרות ואין עוד אנשים עם לב כמו שלה בעולם הזה, כל מי שתגיע אליה תזכה ואני בטוחה שתתאהב מהשניה הראשונה כמוני....
אהבתי: האכפתיות שלה, תשומת הלב לפרטים הקטנים, הרוגע והסבלנות, תמיד זמינה ונעימה ופתוחה לכל שאלה ורעיון, מצחיקה ואדיבה- אין מספיק מחמאות בעולם לתאר את החוויה של לעבוד איתה!