כשחפשתי צוות לחתונה, רציתי דווקא *צלמת* שארגיש בנינוחות איתה במהלך ההתארגנות. מצאתי את יוליה בפייסבוק, גללתי בדף שלה, וראיתי מהתמונות ומהפנים שלה טבעיות, בדיוק מה שחפשתי כל כך..
ואכן כך היה, מהבוקר עם המלוות ועד לסוף הריקודים הרגשתי אני, בלי שום רגע מבויים.
היה לי ולחברות יום של נחת איתה, היה כל כך כיף וזורם. היא הייתה שם בשקט ובחינניות, ותפסה רגעים מרגשים ומתוקים בזווית צילום הייחודית שלה. לאחר זמן קצר הגיעו התמונות. ואווו! התמונות היו כל כך יפיפיות ואומנותיות, היא ידעה לצלם את האנשים בזווית שתחמיא להם, כל המשפחה והחברות יצאו מרוצים ברמות ומרוגשים. היא הציגה לנו את כל היום הגדול הזה בפשטות ולא פספסה אף רגע מופלא. צפינו בהם בעונג צרוף. מחכה כל כך לראות את האלבום שהיא תיצור לנו בידייה המיוחדות. יוליה אומנית ומקצועית. אגב, גם הצלם שעובד איתה היה חביב וטבעי מהרגיל, האיש שלי ממש נהנה איתו למרות שהוא לא מת על צילומים.. בקיצור, שניהם היו פשוט מדהימים ונכנסו לי ללב!...
תאריך קבלת השירות: 08/02/2022 אהבתי: את הטבעיות והחביבות של הצלמת והצלם. מחיר: 7,000 הערות לגבי המחיר: שווה את התוצר והתמונות היפיפיות וגם את האנרגיות הטובות שהם הביאו לנו לחתונה. הטיפ שלי: לבחור צוות שיהיה לכם הכי נוח איתו שיעשה לכם את החתונה על הצד הטוב ביותר!