כבר מההתחלה ידענו שמאוד חשוב לנו איכות הצילום של האירוע, ובפרט גם איכות הוידאו והעריכה, וכמובן החיבור עם הצלם. כשפגשנו את רפי הבנו שהוא מסמן אצלנו וי על הכל.
רפי לא מוזכר פה מספיק, וחבל ממש, כי מדובר פה בצלם סופר מקצועי ובחור מקסים עם הרבה תשוקה למקצוע ורואים שהוא עושה את זה באהבה רבה!
חשוב לציין גם את הצוות – ברקת ויהודה – שהיו מקסימים ורואים שהם השקיעו במהלך כל האירוע.
לאורך כל האירוע רפי והצוות שלו לא נחו לרגע, וכמו שהזכרתי למעלה האירוע לא היה סטנדרטי בכלל. למרות שקצת התעכבנו בלו"ז התארגנות ונשאר לנו מעט מאוד זמן אור, רפי איכשהו הצליח להוציא *מאות* תמונות זוגיות. כבר יום למחרת הוא שלח לנו 150 תמונות כ"טעימה", הוא צילם בלי-סוף ויצאו תמונות פשוט *מדהימות*!! בסופו של דבר קיבלנו *אלפי תמונות* שמתעדות את כל הרגעים המיוחדים, מההתארגנות ועד לסלואו עם החברים מסביב בשעות הקטנות של הלילה.
לאורך כל התהליך הוא היה תמיד זמין, נתן מלא טיפים להתארגנות, היה קשוב לכל בקשה קטנה שהייתה לנו ולקח לתשומת ליבו כל פרט קטן שהזכרנו בפגישות איתו ואף רשם הכל בצורה מסודרת, והתוצאה – בהתאם.
עדיין לא קיבלנו את הוידאו, אך אנחנו סומכים על רפי שייצא מדהים!...
תאריך קבלת השירות: 03/11/2021 אהבתי: המקצועיות, השירותיות והסבלנות האין סופית. הטיפ שלי: תסגרו עם רפי!!