אנחנו זוג היפראקטיבים שחיפשנו מקום לעשות את החתונת/מסיבה של החיים, סטייל טומורולנד.
הגענו לתל-יה פגשנו את ברק שגב ונועה ופשוט התאהבנו ! הם הבינו את הראש שלנו מההתחלה! הם נתנו לנו את השירות הכי טוב שיכולנו לבקש. כולם אמרו לנו - תקופת החתונה זה תקופה לחוצה, מלאה בסטרס. אז ממש ממש ממש לא! כשאתה בידיים של ברק ונועה תשכח מכל הצרות שבעולם כי אתה בידיים טובות. תל יה זה מקום של משפחה, שתמיד יהיו שם אנרגיות טובות, יבואו לקראתך בכל דבר. אם יש קריסס/דאגה/רגליים קרות - הם איתך לפני שבכלל תצביע. נכנסו למצוא אולם ומצאנו פשוט חברים לכל החיים, כאלו שתמיד איתנו רוצים לטובתינו, תמיד שם בשבילנוץ הם הפכו את התקופה הזאת לתקופה הכי טובה ויפה בעולם ! ואני לגמרי מהבנות שלא היה להם כוח לארגן עכשיו חתונה ומזה הסרט הזה..ואני אומרת בלב שלם - הייתי עושה את זה עוד אלפיים פעם ורק בתל יה בכל פעם מחדש !
ברק תמיד יהיה איתכם, הוא בסוף אפילו רקד איתנו בחתונה ! לין הנסיכה הזאת הייתה הכי סבלנית בעולם , נתנה לנו את הלב והנשמה והיא פשוט הבחורה הכי מקסימה ותקתקתנית שתפגשו בחיים שלכם . לנעה שום דבר לט יפול בין הכיסאות , היא תענה לכם ותיהיה איתכם תמיד , פשוט יש תמיד על מי לסמוך זה מדהים !! וליהיא אמאל’ה ואבאלה איזה עיצוב, עד היום מבקשים ממני טת המספרים ! הם יפרגנו ב100% ותמיד היו שם .
אין אני מאוהבת באמת באמת. אין מה לדבר, אולם זאת ההוצאה הכי משמעותית באירוע, אבל פה לא רק זכיתי באולם אלא בחברים, באווירה, בספקים מדהימים ! כן כן הם גם יקשרו אותכם להכל !
האוכל באולם - יש לי מלא חברים שפים ומסעדנים שפשוט עפוווווו באוויר ! הם עד היום מדברים איתי על הפילה שהם אכלו ומזה הדבר הטעים הזה. שבכל שנותיהם באירועים הם בחיים לא אכלו אוכל ככ טעים !
הגן והאולם - מבחינת העיצוב של האולם הוא טיל! האולם הוא יחידה אחת ללא מדרגות! וזה היה לי מאוד חשוב בגלל המבוגרים. הגן מרהיב ותמיד תמיד מטופח ! גם בחורף ! מבחינת עיצוב - אתם בידיים טובות, יש שם את השני מעצבים הכי טובים שראיתי בהיסטוריה !
מבחינת עמדת דיג'י - עמדה גבוה רואים את הדיג'י והוא חלק מהקהל.
מבחינת שירותי מזיגה - האורחים שלנו פשוט עפו על הקוקטיילים שיובל הציע ! הם הגיעו לאולם אחרי החופה ואפילו הדודות הפולניות הממורמרות שלי היו מחוייכות (זה טיפה הפחיד אבל סבבה)
מבחינת הרמקולים - מכוננים לרחבת הריקודים ככה שאם יש זקנים בקהל ואתם מושיבים אותם מאחורה הם לא יסבלו מהרעש והכל נדיר !
בנוסף - יש בית קפה מחוץ לאולם עם קינוחים של הביוקר
והאולם דואג טובטוב לספקים ! ואם לספקים טוב - לך יהיה טוב.
וחפרתי אבל ברק!נעה!שגב! תל - יה ! רק! הם ! בכל! פעם! מחדש ! ...
אהבתי: את האווירה, היופי, הטיפוח, זה שקיבלתי חברים לחיים, זה שהצוות תמיד איתך למענך בשבילך יד ביד. אין פה שום אווירה של גרידיות לכסף. כסף זה לא העניין פה , מדובר באנשים עם לב זהב שמבינים שזה אירוע של פעם בחיים וזה משמעותי ואתה רוצה טעם טוב מההתחלה ועד הסוף. הטיפ שלי: רק. תל-יה ! תבקשו את ברק ותגידו לנעה שיש לה את החיוך הכי יפה במדינה 3>