די מהר מרגע שהתחלתי לצלול למשימת ארגון החתונה שלנו, הבנתי שמדובר במשימה רצינית ששואבת המון זמן שאין לנו, מפני ששנינו עובדים בעבודות ממש תובעניות. לא היה לי מושג מאיפה להתחיל והחלטתי שנצטרך מפיק/ה שייקחו אותנו יד ביד, מהרגע הראשון.
הגעתי לאוריום דרך המלצות בקבוצת 'כלות אורבניות' בפייסבוק, ופשוט התחברתי לסגנון ולאנרגיה שהתמונות שלה בחתונות שידרו.
בשיחת הטלפון הראשונה הרגשתי שבאמת יש מולי מישהי מקצועית שקולטת את הראש שלי, אז שכנעתי את בן-זוגי שההשקעה תשתלם ויצאנו לדרך משותפת של ארגון החתונה במשך חצי שנה.
אהבתי: אוריום נפגשה ושוחחה איתנו על החזון הכללי לחתונה ומרגע זה ליוותה והכווינה אותנו בכל התהליך: בחירת מקום החתונה; החיבור לספקים שהיא הכירה וידעה שמתאימים לסגנון ולכיס שלנו; המו"מ עם כל הגורמים הרלבנטיים; מעבר על החוזים כדי לוודא שהכול תקין וכמובן ליווי ביום האירוע עצמו, כך שאנחנו והמשפחות שלנו היינו חופשיים לחלוטין להתמקד באירוע ובאורחים שלנו, ולא היינו צריכים להתעסק בשום דבר מסביב.
בזכות אוריום השגנו הנחות מכל מיני ספקים והיא ליוותה אותנו למרבית הפגישות איתם. יכולנו להיות רגועים שאלה ספקים שמתאימים לנו ושאוריום ערבה לאיכות השירות שהם נותנים, כך שלא יהיו לנו הפתעות לא נעימות, וזה חסך לנו המון זמן בחיפושים והסתמכות על המלצות ברשת שלא תמיד קולעות.
ביום החתונה אוריום דאגה לסדר בזמן באולם את כל מה שסגרנו, לפזר את האלכוהול ולאסוף הבקבוקים הנותרים, לחלק את מעטפות התשלום לספקים, להעביר את כל כספי המתנות להורים שלנו ופשוט לסגור את כל הקצוות שלא היה לנו זמן להתעסק איתם ושבכלל קל לשכוח מרוב התרגשות.
לאורך כל התקופה ידענו שהכול מרוכז אצל אוריום ואנחנו צריכים לדבר רק איתה, ורגועים לדעת שהיא מתנהלת מול כל העולם, וזה חסך לנו זמן ולחצים מיותרים.
אוריום הייתה זמינה לכל שאלה, ידעה להנחות מה צריך לעשות ומתי, ואין לנו מספיק מילים כדי להסביר עד כמה זה חשוב שהתהליך הזה מלווה באדם חיצוני, מקצועי ואובייקטיבי שיכול להרגיע ולמקד בין כל הרעשים מסביב ומבפנים. מחיר: 7,000 הערות לגבי המחיר: לא כולל מע"מ הטיפ שלי: להקשיב ללב שלכם ואם בחרתם את אוריום - לשחרר ולסמוך עליה מכל הלב, כי היא יודעת מה היא עושה והיא עושה את זה מכל הלב :)