דף הבית   >   נותני השירות   >   אוריום - מפיקה ומנהלת חתונות   >   חוות דעת של Lian

חוות דעת על אוריום - מפיקה ומנהלת חתונות

Lian
המשתמש זמין לצ'אט

review gallery
הכל התחיל מזה ששנינו אנשים מאוד עמוסים, וקיבלתי החלטה שאני חייבת לקחת מפיקה. אחרי חיפושים של מלא מפיקים שממש לא הטעם שלי, הגעתי לאוריום. כבר מהשיחה הראשונה ידעתי שזהו, מצאתי!. אוריום הייתה ההחלטה הכי טובה שקיבלנו. החל מפגישת היכרות מקסימה ועד החתונה עצמה! לאורך כל הדרך (הארוכה. התחלנו במרץ והתחתנו בדצמבר) אוריום הייתה נהדרת. זמינה. מקצועית. שירותית ומקסימה. אוריום הבחירה המושלמת לזוגות שאוהבים דברים טבעיים ואוהבים אוטנטיות. הספקים שהיא הביאה לנו היו 100/100 וכל העזרה מסביב חסכה המון התעסקות וכאבי ראש ושווה כל שקל ושקל! במבט לאחור, לא יכולה לדמיין את הדרך בלעדיה. אוריום הייתה עזר כנגדי בכל התכונונים וביום האירוע עצמו הנכס החשוב ביותר. כולם שמחו, רקדו, ונהנו כשאוריום מנצחת על הכל ביד רמה ודואגת שהכל יתבצע כמתוכנן! 100% מקצועיות 100% זמינות 100% שירותיות 100% חברות ו100% הבחירה הכי טובה שעשינו! נ.ב, תודה על כל הפעמים שהרגעת אותי. מעריכה אותך הכי בעולם🥰 ...
אהבתי: שאוריום הבינה את הסגנון שלנו, ידעה לקשר אותנו בדיוק לכל ספק, הגיעה לכל פגישה והייתה סבלנית לאורך כל הדרך!
טיפ 1: לקחת מפיקה! הורי בהתחלה חשבו שזה בזבוז כסף, והיום במבט לאחור כולם יודעים שזו הייתה ההחלטה הכי טובה שיש
טיפ 2: תסמכו על אוריום. תסמכו על הניסיון והידע הרב שצברה!
1.4K