איך שנכנסים וככל שצוללים לחוויה של מדידת השמלות, נוצרת אווירה מאוד נעימה, אינטימית, של התעניינות של תמרה ונטשה מהרגע הראשון. תמרה הצליחה להמיר את האישיות, הרצונות, החלומות והתחושות שלי למילים ולשמלה! זו הייתה חוויה מאוד חיובית, מעצימה עבורי, ומרגשת! במיוחד בתור מי שמתקשה הרבה פעמים לבחור לעצמה דברים ולדייק את הרצונות שלה. דווקא בסטודיו, למרות מגוון השמלות המהממות, ורק ביום הראשון לחיפושים, בעזרת המלוות המדהימות שלי (אמוש ואחיותיי היקרות) ותמרה- הצלחתי לבחור את שמלת החלומות. היה כל כך מרגש, שברגע שמדדתי אותה, הצלחתי להרגיש שזו לא תחפושת, אלא שזו אני, ואני עומדת להתחתן. עם כל המשמעויות. הדמעות לגמרי שטפו את פניי, וזה היה סימן משמעותי לכך שזו-זו השמלה.
השמלה התאימה בול למה שחיפשתי. היא הייתה וואו! זו הייתי אני, אך בצורה לא צפויה, קלאסית, עם אלמנטים טרנדיים, אך ייחודית, עם נצנוץ, קסומה. דרגה אחת מעל החגיגיות שהייתי מדמיינת את עצמי לבושה בה. נוחה, שרואים בה את התנועתיות ושכיף לרקוד איתה, ושמדגישה את מה שיש להדגיש 😊הרגשתי שהיא הלמה אותי ואת מה שחיפשתי. שהיא תפורה בצורה מחושבת עם הרבה פרטים מדויקים ויפהפיים.
במדידות נטשה בעדינות, סבלנות ובמקצועיות ביצעה תיקונים כדי שהשמלה תהיה הכי מותאמת ונוחה עבורי.
בחתונה הרגשתי הכי יפה שיש, נסיכתית, השמלה הייתה מאוד נוחה, ואכן היה לי נוח לרקוד איתה. עם כמה שחשוב שאני אוהב את השמלה- גם היה לי חשוב שנדב, בעלי, יחשוב כך, והוא בהחלט אהב אותה מאוד מאוד. קיבלתי אין-ספור מחמאות על השמלה, על הייחודיות שלה, הפייתיות שבה. הרגשתי שהיא דיברה אותי בצורה מדויקת.
ברמה הטכנית, תמרה היא סטודיו לשמלות כלה להשכרה, מחזירים אותן תוך 3 ימים מהחתונה ובסטודיו השמלות נשטפות בצורה ידנית. למען האמת, המחיר היה גבוה משתכננתי להוציא כי היא הייתה מהקולקציה החדשה. יש לציין שאפשר לכוון את תמרה למחיר והיא תיתן שמלות יפהפיות בהתאם.