דף הבית   >   נותני השירות   >   יובל ירון | Yuval Yaron - DJ & Drums   >   חוות דעת של Bar

חוות דעת על יובל ירון | Yuval Yaron - DJ & Drums

Bar
המשתמש זמין לצ'אט

review gallery
יובל היה בכיתה עם תם, וזו הסיבה שתם חשב עליו כאופציה לדיג'יי. את התאריך המקורי של החתונה קבענו שנה מראש לנובמבר 2020, ואז, הודות לקורונה, בסופו של דבר החתונה התקיימה ב15.11.21. במהלך הזמן בין מתי שסגרנו עם יובל לבין מתי שהחתונה קרתה בפועל הייתה לנו פגישה ראשונית, ואחר כך יובל פתח לנו קבוצה בואטסאפ ופלייליסט בספוטיפיי שאליו הוספנו שירים שנראו לנו מתאימים :) את הפלייליסט בין היתר שלחנו גם לחברים ודיי הדבקנו את כולם בשירים לחתונה שלנו המון זמן מראש. כחודש לפני החתונה הייתה לנו פגישה נוספת עם יובל שבה בעצם דייקנו יותר את מה שאנחנו רוצים, רצינו חתונה ללא מזרחית, ושיהיה מקום של כבוד לרוק, רוק כבד, מטאל, וגם מיינסטרים ושכולם ירגישו לפחות קצת שחשבנו עליהם בבחירת המוזיקה. בשלב הזה יובל ביקש שנדייק יותר גם את הפלייליסט. ביום החתונה היה טירוף! הרחבה לא הייתה ריקה לשניה, יובל תופף בתופים שלו כשזה זרם, ממש קרא את הקהל, ועשה עבודה מדהימה! אנחנו ממש נהננו וקיבלנו מחמאות על הדיג'יי גם מאורחים שלא ציפינו! היה ערב משוגע בקטע הכי טוב שאפשר, ואני ממליצה ממש! 3> *בתמונה- אנשים נהנים רצח ממוזיקה לא שגרתית בחתונה ;)...
תאריך קבלת השירות: 15/11/2021
אהבתי: יובל מתופף, כשזה מתאים וזורם עם המוזיקה ועם הקהל הוא מתופף עם השירים וזה פשוט מגניב!
הערות לגבי המחיר: לא רוצה לציין מחיר מכיוון שסגרנו לפני הקורונה וסביר שהמחיר השתנה מאז :)
הטיפ שלי: להיסגר ביניכם על איזה מוזיקה אתם מעוניינים שתהיה בחתונה שלכם ואם חשוב לכם לרצות מישהו מלבדכם ואם כן אז את מי