וואו וואו וואו, מאיפה להתחיל?
התארסנו בחודש פברואר 2021, וקיבלנו המלצה על הגבעה מחברים, קבענו פגישה וזה היה המקום הראשון שבאנו לראות. מהשניה הראשונה, כשעמדנו בכניסה, עוד לפני שבכלל נכנסנו לאולם, ידענו ששם נתחתן. מיותר לציין שאחרי כל המקומות האחרים שראינו שלא התקרבו בכלל לרמה - חזרנו מהר לגבעה וסגרנו את האירוע שלנו לתאריך 18.11.21.
הגבעה הוא מקום יפייפה, מיוחד, אלגנטי, קלאסי, פשוט חוויה לעיניים, אין שום דרך לטעות כשעושים אירוע במקום המושלם הזה.
נכנסנו לפגישה עם ליפז המהממת, המשרדים הנעימים והמעוצבים מיד תפסו את תשומת הלב שלנו. ליפז הנסיכה ניהלה איתנו את הפגישה בצורה מקצועית וחברית מאוד, הגישה לנו קטלוג שמסביר בדיוק לפרטי פרטים איך יראה האירוע שלנו ומה הוא יכיל, התאהבנו בהכל מהשניה הראשונה.
כל תכנון האירוע התנהל בצורה מדוייקת להחריד, הגבעה מציעה מחיר מנה לאורח שכולל בתוכו המון תוספות שבמקומות אחרים הייתם משלמים עליהם אקסטרה, כמו הגברה ותאורה, כל המנות בתפריט, בר אלכוהול בסיסי ברמה גבוהה מאוד, חבילת עיצוב בסיסי, הנחות משמעותיות בעבודה עם ספקי הבית, ועוד ועוד.
האירוע עצמו היה מעבר לכל הציפיות שלנו, בחרנו לעבוד עם ספקי הבית של הגבעה - קייטרינג, בר, מעצבת, הכל היה פשוט ברמה הכי גבוהה! אין צורך לחפש ספקים חיצוניים, הגבעה מנגישה ללקוחות שלה את הטופ של הטופ.
האוכל - ברמה אחרת, אנשים לא מפסיקים להתקשר ולהגיד לנו כמה הכל היה טעים, האלכוהול - משובח, מבחק ענק! נטשה המעצבת - פשוט אלופה, עיצבה לנו את החתונה בסטייל דקדקני וללא רבב.
האולם עצמו מדהים, תאורה ברמה עולמית, סאונד איכותי ומדוייק, צוות מלצרים וברמנים מקצועי שנתן לאורחים שלנו שירות פשוט מדהים!
כל הצוות של המקום היו פשוט אלופים אחד אחד, רעות מפיקת האירוע שלנו הייתה איתנו לאורך כל שלב התכנונים וליוותה אותנו צמוד צמוד במהלך כל האירוע, דאגה להכל, פשוט נתנה את הנשמה כדי שהאירוע שלנו יהיה מושלם מעבר לכל הציפיות.
אנחנו רוצים להגיד תודה ענקית לכל הצוות - מתן, רעות, ליפז, צליל, יובל, דוריאן, איציק השף האלוף, וכל מי ששכחנו - אתם פשוט ענקים, הפכתם את האירוע שלנו לבלתי נשכח וללא ספק חווינו את היום הטוב בחיינו. אוהבים אתכם המון ותודה שהיה לכם חלק בחתונה המושלמת שלנו!
צח ונטלי...