לקחת את טליה זו ההחלטה הכי טובה שקיבלנו בנוגע לחתונה - וקיבלנו הרבה החלטות טובות. שורה תחתונה - היא הדבר הכי טוב שאתם יכולים לעשות לעצמכם.
מאד התלבטנו אם לקחת מפיקה או לא, בסוף מה שהכריע את הכף זו העבודה שרצינו שקט. להיות אורחים באירוע של עצמנו ולא לרדוף אחרי אף אחד. קיבלנו מטליה הרבה הרבה יותר.
מבחינת ההפקה עצמה של האירוע, טליה הצטרפה אלינו לכל הפגישות עם האולם. נתנה לנו מליון דגשים, דברים שאפילו לא חשבנו עליהם. היא דאגה להכיר אותנו באופן אישי ולהבין מה חשוב לנו. דוגמא אחת, מיני רבות, אנחנו חשבנו שאנחנו רוצים חתונה הפוכה. טליה הסבירה לנו את ההבדלים בין חתונה הפוכה לרגילה, וידאה שנדע מול האולם בדיוק מה ההבדלים ומה נקבל. מעבר לזה, היא דאגה שנקבל את ההחלטה שהכי מתאימה לנו, ושהכי נהנה ממנה. הלכנו על חתונה רגילה, ובדיעבד זו היתה החלטה מצויינת, שאפשרה לנו להנות מהאירוע.
טליה דיברה עם כל הספקים שלנו, והיתה איש הקשר היחיד מולו היינו צריכים להתנהל. היא היתה זמינה תמיד - באמצע הלילה, בסופ"שים, ת-מ-י-ד. לכל שאלה, או שיגעון או דאגה.
היא דאגה לכל מה שהיה חסר לנו, וברגע שביקשנו משהו, הוא קרה מייד. לא מצאנו ספק עבור בלונים לרחבה? טליה קישרה אותנו עם מישהי מושלמת (הקוף המעופף - המלצה אחרת).
טליה ידעה על מה להתעקש - גם מולנו. תמיד אמרה לנו את כל האמת. גם אם לא הסכמנו איתה. היא דאגה שנראה את התמונה המלאה. נדע מה ההיתרונות והחסרונות של כל בחירה שנעשה, ומאד דאגה שנקבל את ההחלטות שהכי נכונות עבורנו.
אחד הדברים שהפחידו אותנו, היה סידור השולחנות. תמיד נראה שכולם מאד מאד סובלים מזה. טליה ביקשה מאיתנו לחלק את המשפחות והחברים לקבוצות שצריכות לשבת יחד ודאגה לפתור את כל הבעיות כדי שזה יקרה. בשום שלב לא היה לנו אורח שלא ידענו איפה למקם או שלא היה מקום בשולחן עם המשפחה והחברים שקרובים אליו.
טליה בנוסף להפקה, גם עצבה עבורנו את החופה והאולם. אנחנו זוג לא פשוט, אין לנו מושג מה אנחנו רוצים בהקשר של עיצוב, לא ידענו מה לבקש. מצד אחד לא היה אכפת לנו, ולא ידענו לתת הכוונה. מצד שני, אנחנו דעתניים ויודעים מה "לא" כשזה מול העיניים שלנו.
טליה דאגה להכיר אותנו יותר טוב ממה שאנחנו מכירים את עצמנו. היא זכרה איזה פרחים אנחנו אוהבים (ואני אוהבת פרחים יקרים, ורוצה עיצוב כמה שפחות יקר), איזה סרטים, הכל. העיצוב היה מושלם! זה היה פשוט מטורף להגיע לאולם ולראות שהיא זכרה שאני מאוד אוהבת צבעוניים - אז למרות שהפרח יקר וממש לא בתקציב - היו נגיעות של צבעונים בקבלת הפנים. השולחנות היו צבעוניים בטוב טעם בדיוק כמו שאנחנו אוהבים. הכל היה בסטייל מושלם.
החופה היתה קסומה וחלומית. הכל היה יפהפה. היו לאורחים מספיק מקומות לשבת בחופה. והעיצוב היה מדהים.
מעבר לעיצוב האולם, טליה הכינה סקיצת הושבה מושלמת. אנחנו נחשבים לחתונה קטנה 165 אורחים. טליה ריווחה את השולחנות וסידורי ההושבה, ככה שלאורחים לא היה צפוף בכלל. האולם ממש לא נראה כאילו זו חתונה קטנה. היא יודעת לדאוג לכל כך הרבה פרטים, שאפילו לא חשבנו עליהם - לדוגמא: לא להושיב אורחים בקצה של שולחן, אם יש שם רגל. זה אולי נשמע בסיסי, אבל עם כל הדאגות שיש בתכנון וארגון חתונה, זה משהו שמתפספס ברגע, ובלעדיה בוודאות היו יושבים אנשים ככה.
בחתונה עצמה, הכל תקתק והיה מושלם מהתחלה עד הסוף. טליה שמה לב לפרטים הקטנים והגדולים, היא לא פספסה כלום (ובדיעבד, תפסה כמה דברים ברגע האמת, מייד טפלה בהם, ואנחנו אפילו לא ידענו שמשהו קרה במהלך האירוע).
מהרגע שהתחלנו את ההתקשרות עם טליה, ועד סיום האירוע היא הייתה העיניים שלנו להכל - ואלו עיניים שלא מפספסות כלום. מקצועיות ברמה אחרת, היינו בידיים הכי טובות שיש. היה לנו כל כך כיף. לא משנה מה אכתוב, זה לא יעביר עד כמה מושלם היה. כמה אנחנו שמחים שלקחנו את טליה. היא נכנסה לנו ללב ולמשפחה - ההחלטה הכי טובה שקיבלנו.