יש רגעים בחיים שאתה יודע שהגעת למקום שהוא בית, עם אנשים שדואגים לך ורוצים באמת ובתמים בטובתך. ככה הרגשנו במהלך השנה וחצי האחרונות בטור סיני.
החלטנו להתחתן לפניי שנתיים וחודש. לפניי שנה ו8 חודשים הגענו לטור סיני ובאמת התאהבנו במקום. הנוף היפה שנותן לך להרגיש חלק מהטבע, האנשים המקסימים (ובמיוחד גדעון היקר) שבאמת רוצים בטובתך ואווירה שהיא באמת מיוחדת. היינו אמורים להתחתן ב19.3.20, ואז שבועיים לפניי החתונה החליטו לסגור את הגבולות ולהשאיר את חלום החתונה במצב הולד. לאורך כל השנה וחצי האחרונות, במהלכם קבענו 5 תאריכים שונים הרגשנו בכל פעם מחדש עד כמה הבחירה שלנו בטור סיני הייתה הדבר הנכון והטוב ביותר שעשינו. הם היו כל כך מכילים, מחבקים, מבינים ותומכים שבאמת לא יכולנו להכיל את כמות האהבה שהורעפה עלינו.
ובשבוע שעבר, שסוף סוף נפתחו הגבולות ויכלנו להתחתן כל הדאגה והאהבה של השנה וחצי האחרונים התרכזו בערב אחד שכולו היה קסם אמיתי מלא רגש, אהבה וטוב.
אין לנו דרך להסביר במילים עד כמה אנו מודים לכם, צוות יקר של טור סיני. תמיד תמיד תישארו לנו בלב! ו...תראו אתם בעצמכם איזה יפה שם!
תאריך קבלת השירות: 10/11/2021 אהבתי: האכפתיות, הרגישות, המקום המדהים והצוות הנפלא! הטיפ שלי: לסגור בטור סיני...כי זה פשוט מקום חלומי