מהרגע הראשון ישר ידעתי שכרמל תדע לעשות אותי הכי יפה שאני יכולה להיות, וישר סגרתי איתה גם איפור וגם שיער (וגם איפור לאמא ולאחותי). בפגישת ניסיון ניסינו מלאא תסרוקות, וכיאה לכלה טיפוסית בסוף החלטתי על תסרוקת אחרת וכמובן שלא הייתה שום בעיה! הפגישת נסיון בעיניי מאד מועילה, מרגיעה וכיפית ;)
האיפור והשיער היו עדינים ומהממים כמו שחלמתי, כולל כל השינויים והשיגועים שהיו לי ברגע האחרון, הכל התקבל באהבה. האיפור לא זז מילימטר כל החתונה! (והיה חם מאד),גם שלי וגם של אמא שלי ואחותי. כנל השיער ששרד את הזיעה ונשאר יפה עד הסוף. כרמל ליוותה אותי בחתונה מה שהיה מאד נחוץ אחרי הצילומי זוגיות במהלך היום ואחרי בכי של תפילות לפני החופה- סידרה אותי כמו חדשה. ממליצה בחום לכל מי שמתחברת לסגנון עדין ולמראה טבעי אך משודרג!(ממליצה גם להכנס לעמוד אינסטגרם של כרמל להתרשם- https://instagram.com/carmelgolan.hair.makeup?utm_medium=copy_link)...
תאריך קבלת השירות: 03/10/2021 אהבתי: שהייתי נראית כמו שאני ביום יום- אבל משודרגת הטיפ שלי: ממליצה בחום על פגישת ניסיון וליווי (סופר מועיל לכלות רגשניות)