פנינו לאטיסוטו בעקבות המלצות רבות וקבענו שיחת היכרות עם עומר כחלון. מהרגע שנפגשנו - התאהבנו!
הרגשנו שעומר מבין אותנו ברגע, ושקל להסביר לו מה אנחנו אוהבים יותר ומה פחות (וכידוע, קשה להסביר טעם במוזיקה...). הרגשנו שאנחנו מדברים עם מישהו שרוצה לתת לנו את המסיבה הכי טובה שאפשר, ושבו זמנית הכי תקלע לטעם שלנו ותייצג אותנו.
השיחות איתו זרמו בכיף ובחתונה עצמה הכל קרה בדיוק כמו שקבענו - השירים שאהבנו כיכבו, לשירים שפסלנו לא היה זכר, והמסיבה עפה באוויר עד שהחלטנו שהגיע הזמן לסגור את הערב.
עומר אמר מראש שהוא שם לב מי רוקד וחלק מהמסיבה ומי לא, וכך ידע גם ממי לקבל בקשות - וזה באמת קרה! חברה טובה שלי פנתה אליו במהלך המסיבה וספרה לי אחר כך שהוא החליף לסגנון מוזיקה שהיא ביקשה.
החתונה הייתה בצל החורש, ועומר היה מתואם בצורה מושלמת עם דקלה מנהלת האירוע. ...
תאריך קבלת השירות: 05/10/2021 אהבתי: עומר ידע לקרוא את הרחבה כל הערב, וידע מתי להמשיך סגנון מסויים או להחליף למשהו שונה, כך שהאנרגיות תמיד נשמרו בשיא.
כל פעם שדיברנו איתו נעננו בחיוך ענק, והרגשנו גם ממנו את האהבה והאנרגיות שעטפו אותנו כל הערב. אדם נדיר! הטיפ שלי: קשה לבחור דיג'יי כי קשה לראות תוצרים, אז אני ממליצה באמת ללכת עם מישהו שמרגישים איתו חיבור, שהתקשורת איתו קלה וכיפית. ואז לסמוך עליו שיעשה את העבודה שלו בצורה הטובה ביותר, כי הוא המומחה :)