דף הבית   >   נותני השירות   >   כחול וירוק   >   חוות דעת של shir

חוות דעת על כחול וירוק

shir

review galleryreview galleryreview gallery
את החתונה במקור קבענו לתאריך 18/6/2020 ואז הקורונה התערבה.. לאורך כל תהליך הדחייה וקביעת התאריך המחודש אני חייבת לציין לטובה (וענקית) את תהליך הליווי של הדר- הדאגה שהפגינה כלפינו הייתה דאגה אמיתית (ולא רק כספקית שלנו אלא כאדם), רגישות אינסופית, ובדקה מה שלומנו לאורך הסגרים... כנ"ל גם לגביי כל הספקים שעובדים עם כחול וירוק-קייטרינג מרינדה וג'ה- בר, הורגש שאנחנו 'צוות' ביחד, ולא רק עוד זוג שסגר אצלם.. לפני שבוחרים ספק חשוב שיעמוד מולך אדם טוב שדואג לך, ומעבר לכך- היופי של המקום, המקום עם מחרב מהמם להסתובבות, כמות המחמאות שקיבלתי מאנשים על ההתנהלות המתוקתקת, בין אם העמדות וניקוי השולחנות בקבלת פנים ועד לניקיון השירותים. עוד משהו- התחתנו ביוני, חם מאוד , היו ככ הרבה מאווררים והיה ככ נעים שאשכרה לחלק מהאנשים היה קר! הצוות של כחול ירוק מקצועי ממש- דוגמא קטנה, מנהל האירוע שלנו ממש שלף אותנו מצילומי המשפחות ואמר לנו ללכת לאכול כי אחרכך לא נספיק- אלוף! נכון שההספקים של הקייטירינג והבר חיצוניים אבל חשוב לי להגיד- וכמה שהחמיאו על האוכללל (עד היום והתחתנתי ביוני, עברה חצי שנה!) והבר- הצגה, לא הייתה בקשה מצידנו שלא נענתה.. כחול וירוק היא לגמריי בחירה שהייתי ממליצה לכל כלה שרוצה להיות בראש שקט ביום החתונה (וגם לפני) ופשוט להנות ולעוף על החתונה....
תאריך קבלת השירות: 10/06/2021
אהבתי: האנושיות, היחס החם, הדאגה האמיתית והמקום עצמו- באמת חלום בטבע..
הערות לגבי המחיר: בעקבות הקורונה והדחיה הגיעו פחות מהמינימום אליו התחייבנו ואני יכולה לומר שמאוד באו לקראתנו, כמובן במסגרת ההגיון, לא להגזים:)
הטיפ שלי: לבחור עם הבטן את הספקים, עם אלו שמרגישים לכם הכי אמינים וטובים ולא ללכת רק אחריי 'השמות הגדולים'
כחול וירוק