קודם כל שירי היתה מקסימה.
הגיעה לאיפור נסיון בדקה 90, אחרי וויכוח קל אך מיותר. בסוף הנסיון לא ככ הבנתי מה הולך להיות (כי זה ממש לא התחום שלי)-שזה בערב.
האיפור העדין (לדעתי מידי עדין, לדעת כל השאר אמרו שהיה מדוייק להפליא והעברתי את המספר כמובן ;)) החזיק עד סוף הערב, באוגוסט (!).
השיער - רציתי שיער אסוף כי חם אבל כזה שמוצאים כמה סיכות וחלק ממנו יכול לרדת. אז זה לא כ''כ צלח, והחלק שיכולתי לבחור אם לפרק אותו לא היה רופף מידי, והשתחרר באמצע הריקודים. חברה עזרה לי עם קליפסים פשוט. לא משהו שרציתי להתעסק איתו. ונראה קצת פחות טוב. שוב, האיפור היה מצויין.
בערכת הקיט היה פד שמרחה עליו קצת מייקאפ, ומן ליפ-גלוס קטן ריק, שעל הקצה שלו מרחה מהאודם ששמתי. השתמשתי קצת באודם לפני החופה.
מבחינת אווירה היא הגיעה ממש בטוב, באנרגיות רגועות... כשהתקדם היום והגיע הצלם הרגיש לי מוזר איתה, אולי קצת פחות פירגון שציפיתי שיהיה בשלב האחרון...(אולי, זו תחושה בלבד.)
שוב-איפור מקצועי ברמות...
מחיר: 1,500 הערות לגבי המחיר: כן, מ1900. כלל תוספות שיער,ריסים,נסיון ואיפור כמובן. המחיר הסופי כלל את אותו הדבר הטיפ שלי: לבחור מתוך נסיון של מכרים, לחפש את הקליק