בקתה ביער היה המקום הראשון והאחרון שבדקנו לפני שהסתכלנו אחד על השני והבנו שזה האולם שלנו! התחברנו בעיקר שעובדה שהאולם נותן ליופי העצום של הטבעבאזור לדבר בעד עצמו ולא כפו עליו פרטי עיצוב מלאכותיים, האווירה החמימה והכפרית, הנוף המשוגע, הפשוטות..זה בדיוק מה שחיפשני ורצינו שהאורחים שלנו ירגישו..
ואם זה לא מספיק..כשהגענו לפגישה כדי לסגור תאריך..אילנה קיבלה אותנו בזרועות בחיוך וזרועות פתוחות מהרגע הראשון גרמה לנו להבין שאנחנו בידיים הכי טובות שיש, באה לקראתנו בכל דבר אפשרי ונענתה לכל בקשה!!, דיברה בגובה עיניים והרגיעה אותנו.. פשוט אישה מדהימה! והאירוע ללא כל ספק לא היה מושלם כל כך בלעדייה..
לאורך כל האירוע הכל תקתק כמו שעון, ואם היה עיקוב בגלל ההסעות מנהל האירוע פשוט תזמן את הכל מחדש ודאג ששום דבר לא יתפספס או יורגש על ידי האורחים..ובאופן כללי הוא היה פשוט מעולה!
כל הצוות של המקום תפקד בצורה מושלמת! האורחים ציינו שהמלצרים אדיבים כל כך ונענו לכל בקשה, המחמאות על האוכל (ובמיוחד המנות בעמדות הבופה) לא מפסיקות להגיע גם שבועיים אחרי החתונה ובאופן כללי כל האורחים שבאו בהסעות פשוט התחננו שנעקב אותן כמה יותר כי הם פשוט לא רוצים שהאירוע ייסתיים! וזה בידיעה שיש לרובם שעתיים נסיעה בחזור!..וזה נראה לי אומר הכל:)
אז כל צוות הבקתה כולל כולם! תודה תודה תודה על זה שהפכתם את היום החשוב בחיינו להיות גם היום המאושר והשמח ביותר עד כה! אתם אלופי עולם! תודה הכי גדולה לה' ששלח לנו את הזכות לבחור בכם:)) ומקווה שעוד הרבה זוגות צעירים ייזכו בכם!
אוהבים ומעריכים❤️...
אהבתי: הכל הכל הכל! וזה עוד לפני המחיר הסופר הוגן! שווה כל שקל והרבה יותר!