מהרגע הראשון שנפגשנו עם גל בזום (במהלך אחד מהסגרים) ידעתי שמצאתי את הצלם, את הצילום עצמו הוביל אורן שגם הוא הצטרף לפגישה בהמשך.
גל זרם עם הבקשות שלנו עם האלבומים (מה שלא הרבה לפניו עשו) ונתן לנו מענה סבלני לכל מה ששאלנו.
ביום החתונה נכנסו לחדר התארגנות שהיה מפוצץ בלחץ של 5 בנות סניה הצלם וידאו ואורן הצלם סטילס, איך שהם נכנסו האווירה השתשנתה בשניות. לא עבר הרבה זמן עד הרגע שבו התחלתי להתגלגל מצחוק מהבדיחות של סניה שממש הקלילו לי את האווירה.
אורן וסניה היו קלילים וזורמים לאורך כל הארגונים, ידעו בדיוק מה צריך לעשות וכיוונו אותי ודאגו להוציא תמונות מושלמות.
מרגע המפגש יצאנו לסשן צילומים, אין ספק שגם אני וגם בעלי שונאים להצטלם. אבל אורן וסניה דאגו שנצטלם בכיף ובקלילות והתמונות יצאו בהתאם.
לקראת החופה הצטרף לצוות של אורן וסניה אנדריי שבצורה מאוד לא מפתיעה גם הוא היה אדיב חייכן וזורם.
עשה לנו את הצילום משפחות בצורה מאוד קלילה וכיפית.
לאורך כל האירוע הרגישו את נוכחות הצלמים ולא היה צריך לחפש אותם שיצלמו. הם היו קלילים ואדיבים ולא הפסיקו לחייך מ14:00 בצהריים עד סיום האירוע, איך לא נתקע לכם החיוך?
תודה רבה ענקית לגל והצוות שלו , אין ספק שבחרנו נכון! מ-ק-צ-ו-ע-נ-י-ם !
מחכים כבר לראות את התמונות!...
תאריך קבלת השירות: 21/10/2021 אהבתי: צוות הצלמים היה מאוד קליל ולא העיק בצילומים, מאוד זורמים ומקצוענים ברמות! הצליחו להוציא מזוג לא פוטוגני תמונות כל כך יפות! וגל היה מאוד אדיב וזמין! הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל. הטיפ שלי: תשאלו כל מה שאתם רוצים, לגל יש מספיק סבלנות לענות ולפרט על הכל!