את ארתור הכרתי מהסביבה הקרובה, את העבודה המדהימה שלו הכרתי דרך הפייסבוק. אני זוכרת את התמונה הראשונה שראיתי, נדהמתי מכמות הכישרון והדיוק, החוויה של הזוג והרגשות שלהם ממש עברו דרך התמונה ונגעו בי. כשפגשנו את ארתור הבנו כמה אנחנו ברי מזל. זכינו בצלם שהוא הרבה מעבר, הוא פסיכולוג, הוא חבר ואוזן קשבת, והוא כתף תומכת ברגעים שבא לך לברוח מהכל.
ארתור יודע להגיע בדיוק את המילה הנכונה לאותו רגע, מעבר לזה הוא קורע מצחוק, זורם וחברותי ממש, ככה שכל המלווים שלנו התאהבו בו לחלוטין. לאורך האירוע ארתור מסתווה לו בין האורחים ומתעד רגעים ששווה לתעד, הוא לא דוחף, דורך או מזיז כדי לצלם, הוא פשוט שם והקסם קורה.
ואז מגיעות התמונות, ו- וואו, וואו של תמונות!!! הכל טבעי ולא מאולץ! כל תמונה בצבע, מרגשת ומפעימה.
ארתור, אתה המלך שלנו.
ללא ספק בכל יום אתה פוגש חבר, וארתור הוא החבר שפגשנו לחתונה שלנו.
אוהבים אותך! ...
תאריך קבלת השירות: 07/10/2021 אהבתי: ארתור מתייג את עצמו כ"מתעד סיפורי אהבה" וזה גמרי ככה. בנוסף התאהבנו בההוויה המרגיעה שארתור נותן. הוא שלח לנו לו"ז מצד אחד, ומצד שני ידע לזרום איתנו בכל מה שביקשנו. הרגשנו שהיום עובר לנו בכיף ובהמון אהבה ושמחה, והמון המון בזכותו. הערות לגבי המחיר: כל מחיר שארתור יגיד תחטפו, שווה כל שקל! הטיפ שלי: רק ארתור!!!!