לחווה הגענו אחרי חיפושים רבים אחר מקום שבו אפשר לקיים חתונה לא גדולה (לנו היו באזור ה-120 אורחים), וזה לכשעצמו אתגר לא מבוטל. רוב המקומות דורשים מינימום 200/250.
מהר מאוד אחרי שהגענו לחווה בפעם הראשונה התאהבנו בה ממש.
את פנינו קיבל דותן, שהיה ממש נהדר, הסביר לנו את כל מה שחשוב וכדאי שנדע על החווה, על האוכל ובכלל. כל התהליך הראשוני עם החווה, עד הסגירה של החוזה היה ממש נעים ונוח.
לאורך כל הזמן, החל מסגירת החוזה ועד יום האירוע עצמו, השירות והיחס שאנשי המקצוע בחוות אלנבי נותנים הם מעולים - החל ממענה מהיר, דרך הסבלנות להקשיב, להתייחס להערות ולבקשות שלנו, ואף לתת לנו טיפים וסיוע בנוגע לכל מיני החלטות (למשל גם מנהל האירוע וגם אשת הקשר של בחווה עזרו לנו להיסגר על התפריט, עם המלצות ועוד אינפורמציה מהם).
לאירוע עצמו דאגנו להכין רשימה מסודרת ומפורטת + ארגזים עם כל הציוד הנדרש, ומנהל האירוע (זוריק) דאג לתקתק ולארגן את כל מה שצריך, היה קשוב למה שאנחנו היינו צריכים, ובכלל ליווה אותנו ודאג לנו איפה שצריך. קיבלנו מחמאות מהאורחים גם על האווירה בחווה וגם על האוכל שהיה מדהים, וזה כולל גם את המנות הטבעוניות שהיו ממש טובות ונתנו מענה מעולה למי שרצה....
תאריך קבלת השירות: 27/09/2021