עינת היא הראשונה שהגעתי אליה דרך המלצה מצלם הסטילס ואחרי שיחת טלפון ממש נעימה החלטתי לבחור בה ושאין צורך לבדוק אופציות נוספות. באתר שלה יש המון אופציות יפות לעיצוב המסגרות אבל לי היה כיוון ספציפי והיא פשוט הכינה לי עיצוב חדש שהייתי ממש מרוצה ממנו.
במהלך הערב עינת הייתה ממש מקסימה, מלאת אנרגיות חיובית וחיוך שהוסיף לאווירה מושלמת! הרגשתי חיבור מיידי מתחילת הצילומים וסיפוק על הבחירה והודתי לצלם הסטילס על ההמלצה.
גם החברות והאורחים ממש החמיאו לי על הבחירה בעינת, אמרו שהיא מתוקה, מקסימה וכייפית.
בנוגע למגנטים עצמם אני מאוד אוהבת את המסגרת שעינת עיצבה לנו ואת התמונות. סוג ההדפסה נראה מעולה רק בהשוואה למגנטים אחרים זה יכל להיות טיפה יותר חד, אבל אולי זה פשוט חלק מסגנון העיצוב הספציפי).
אהבתי: את היחס הנעים והגישה השמחה והחיובית שמעלה חיוך לכולם, ושהיה לה חשוב לצלם הכל ולא לפספס. מחיר: 1,200 הערות לגבי המחיר: מחיר מעולה והוגן ממש. הטיפ שלי: לוודא שיש לצלם/ת יחס נעים וסבלנות - לעינת יש המון! ממש הורגש שזה משדרג את החוויה וכל האורחים יוצאים מרוצים. אנחנו עשינו חתונה קטנה של 120 אורחים אז לא הרגשנו צורך שהיא תביא עוזר/ת, אבל אם יש לכם יותר אורחים ואתם מעדיפים שעינת תהיה איתכם ועם האורחים כל הזמן אפשר לבקש ממנה להוסיף עוזרת. בנוסף, לוודא מראש אם אפשר מול הצלם את סגנון ההדפסה של המגנטים.