אני אפתח בזה שנדב הוא אחד האנשים הכי מדהימים וטובים שהכרנו, כל המילים שאכתוב, מתגמדות לעומת המציאות.
בשיחת טלפון הראשונה עם נדב הרגשתי חיבור מטורף, הוא תקלט בכל המועדונים שיצאתי אליהם קבוע פעם, וישר הבין את הראש שלי למסיבה.
בפגישה איתו, נדב היה סבלני ומקצועי, ראינו כמה הוא מוזיקלי ומבין סיטואציות ברחבה. כבר במפגש ביטלתי את הפגישות עם תקליטנים אחרים שקבעתי וסגרנו עם נדב במקום.
לאורך שנתיים של תכנון חתונה (קורונה) נדב התעניין במצבנו כל הזמן, דאג להרגיע וגם הכין לנו פלייליסט לחתונה מצומצמת ואפילו למסיבת רווקות, ולא הפסיק להציע עזרה.
בפגישה לפני האירוע הגדול נדב תכנן איתנו את המוזיקה לפי סגנונות ופרטים, נתן המלצות והיה קשוב לנו מאוד, בשלב הזה כבר הרגשנו שנדב הוא כמו חבר קרוב שלנו.
באירוע עצמו, נדב היה פשוט מושלם. לאורך כל האירוע, בין אם זה בקבלת הפנים, בהפסקת האוכל וכמובן ברחבה, המוזיקה תמיד התאימה, הרחבה הייתה מפורקת באנשים רוקדים ללא הפסקה, המעברים שלו בין השירים פשוט מושלמים ומדוייקים, השירים נמשכו בדיוק עד איפה שצריך, לא נקטעו באמצע ולא נמרחו. כולנו פשוט עפנו באויר. נדב מעלה את הזוג במהלך הערב לתופף בעמדת הדיג'יי, קטע מטורף בפני עצמו, ויש לו גם אטרקציה משוגעת של תוף משפריץ מים ברחבה שמעיף את כולם. נדב גם מחלק כובעים ממותגים שמוסיפים צבעוניות ברחבה ועושים אווירה של מסיבות במועדון :)
בקיצור, נדב הוא באמת איש מקצוע ברמה הכי גבוהה שיש שנותן חוויה מלאה הרבה מעבר למוזיקה בחתונה.
בלי קשר, הייתי בשתי חתונות שנדב תקלט בהן בתור אורחת וזכיתי לראות מהצד כמה שהוא תותח.
אהבתי: נדב הוא אדם טוב לב, וזה כל כך חשוב בבחירת ספק לחתונה! אפשר ל דבר איתו ולתייעץ חופשי, תמיד נותן הרגשה טובה ושבאמת אכפת לו. הייתי בוחרת בו גם עוד 1000 פעמים. הערות לגבי המחיר: תמורה מלאה למחיר!!! נדב מספק חוויית שירות מטורפת. הטיפ שלי: מקצועיות ואנושיות, לא לוותר על אף אחד מהם.