טל מור...וואו איפה להתחיל בכלל!
חיפשנו דיג׳יי שיזרום עם השטויות שלנו, אחד כזה סמכותי אבל לא שגרתי. נברתי, חפרתי ועברתי שם שם! וכשהגעתי לטל הבנתי שמצאתי את האחד שלי! זה היה ממש כמו בסרטים המצוירים שהמסך עובר על הרבה אנשים ופתאום חוזר אחד אחורה וננעץ!
מהר מאוד דיברתי איתו בוואטסאפ והוא נשמע חמוד ממש, שלח כל מיני סטיקרים חמודים שרק גרמו לי לבחור בו יותר.
נפגשנו אצלו בדירה, וכל המפגש היה ממש חמוד ומקסים! דיברנו על המוזיקה שאני אוהבת, והמוזיקה שבן זוג שלי אוהב וראינו שזה פשוט חיבור משמיים. טל היה קשוב לכל הבקשות שלנו, והרגשנו שזה זה. לא חיכינו יותר מידי ובאותו יום חתמנו על החוזה!
הרגשנו שטל מצד אחד יידע לשלב את המוסיקה שלנו עם הרצונות של האורחים, אפשר לומר שאפילו ידענו את זה עוד לפני שזה קרה!
ואז זה באמת גם קרה! החתונה הייתה פצצהההה! לא נחנו לרגע, להיט אחרי להיט והכל היה לטעמי! כל השירים שהיו מאסט היו בחתונה והכל היה פשוט מושלם, נהנו מאוד! טל הבריק וידע איך לקחת את השירים שלנו ולהפוך אותם לפלייליסט שהכל מתחבר אחד לשני ושיר אחד מוביל לשיר אחר ולסגנונות אחרים שפתאום הצליחו להתחבר!
טל הצליח להיות הדיג׳יי הזה שבאמת לא מנגן שטאנץ קבוע של חתונות והרגישו את זה במוסיקה!
אני ממליצה לכן על טל מור, בנאדם מקצועי, קשוב, יודע מה הוא עושה ובעיקר כיפי! לא יכולתי לבקש דיג'יי יותר מושלם ממנו!...
מחיר: 7,900