וואו! וואו! ועוד פעם- וואו!
קשה למצוא את המילים לתאר את החוויה מהממת שהייתה לנו עם איל כץ!
לאיל הגענו דרך בעל האולם (מקום בים) והאמת שהוא גם הדיג׳יי הראשון והאחרון שנפגשנו איתו, והסיבה היא שבאמת לא היה צריך מעבר לזה! עוד בשיחות שלפני הפגישה הוויבים שלו היו כ״כ כיפים ונעימים שבאמת הפגישה איתו רק חיזקה את זה ומיד הבנו שאין שום סיבה להמשיך לחפש- מצאנו!
מעבר לזה שמדובר בבחור סופר מוכשר, מקצועי בטירוף ועם ידע מוזיקלי מטורף, הוא גם נשמה ענקית שזה לא פחות חשוב! הוא נכנס לנו ללב כבר מהרגע הראשון.
מאז שסגרנו איתו, שזה היה בערך 4 חודשים לפני החתונה, היינו מאוד רגועים לגבי המוזיקה באירוע, לא היה אפילו חשש קטן. סמכנו עליו מאוד וידענו שהוא הבין את הראש שלנו ואת סגנון המוזיקה שאנחנו רוצים וככה באמת היה! הייתה לנו מסיבה מטורפת, מוזיקה איכותית בטירוף, הרבה אורחים באו אלינו באמצע האירוע והחמיאו ממש על המוזיקה! גם האנשים המבוגרים יותר אמרו שסוף סוף הם היו באירוע עם מוזיקה איכותית ברמה גבוהה. הכל היה מושלם!
היכולת הזאת לדעת לשלב בין סגנונות שונים בצורה כל-כך טבעית וכיפית ובצורה שבה גם המבוגרים יהנו מהמוזיקה וגם הצעירים, היא מטורפת!
אז אין ספק שאנחנו ממליצים על איל כץ מכל הלב, אחד האנשים הכי מקסימים ומוכשרים שיצא לנו להכיר בתקופה הזאת! ...
תאריך קבלת השירות: 14/09/2021 אהבתי: באמת שהכל!