וואו, וואו, וואו!!!! מאיפה מתחילים???
לוואלי הגענו במקרה אחרי לא מעט אולמות שראינו בתקופת הקורונה! מהרגע שנכנסנו לוואלי, הרגשנו וייב אחר, הרגשנו שזה המקום המושלם להתחתן בו!!! המקום היה מתוחזק ברמה מאוד גבוהה גם בתקופת הקורונה שבה היה איסור על קיום אירועים!
הוואלי מורכב מחצר ירוקה יפיפיה עם מפלים ומאולם ענק מדהים ביופיו, מטופח ונגיש ברמה הכי גבוהה שיש!!!
את ספיר ומיכאל הכרנו כבר בפגישה הראשונה! ספיר עשתה לנו סיבוב במקום, ענתה על כל שאלה שהייתה בדייקנות ובסבלנות, ואז עלינו לפגישה עם מיכאל שמהרגע הראשון היה פשוט מקצועי, אדיב, וקשוב לכל בקשה ושאלה שלנו. לקראת האירוע, הכרנו גם את עדן, נוי ולידור מנהל האירוע שלנו שהיו פשוט מקסימים ומאוד שירותיים לאורך כל הדרך עד לחתונה!!! חשוב לציין שלקראת האירוע (בעיקר בעניין הסידורי הושבה) שיגענו את לידור בשעות פחות שגרתיות והוא תמיד היה זמין, נתן מענה ופתרונות!
בחתונה עצמה, החופה, האולם והחצר נראו בדיוק כמו שדמיינו ואף מעבר!!! קיבלנו אינסוף מחמאות על המקום, האוכל, עיצוב והתאורה!
עברו כבר כמעט 3 חודשים מהחתונה והאורחים לא מפסיקים לדבר על המקום! החל מהעיצוב של החצר, השולחנות, האולם ועד לאוכל שהיה מאוד מאוד טעים ומשובח.
אז תודה רבה לצוות המדהים ובפרט למיכאל!!!
תאריך קבלת השירות: 22/06/2021 אהבתי: המקום מדהים ביופיו ומאוד מאוד נגיש וזה היה מאוד מאוד חשוב לנו!!! בנוסף, הצוות סופר מקצועי, קשוב ואדיב!!! הטיפ שלי: תבואו לראות את הוואלי לפני שאתם מחליטים לסגור על מקום אחר!!!