דף הבית   >   נותני השירות   >   דינמיקה סטודיו - יניב כהן   >   חוות דעת של לינוי

חוות דעת על דינמיקה סטודיו - יניב כהן

לינוי
כתבתי עוד חוות דעת אחת

review galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview gallery
התחתנו ב25.8 באולמי Win בעמק חפר בשלב הארגונים היו לנו המון חששות ובעיקר בקשר לחווית הצילום,שמענו על לא מעט מקרים של זוגות שהתאכזבו מהצלם שלהם ביום החתונה, ברגעים שלא יכולים לחזור לעולם. חיפשנו צלם טוב ומקצועי אחד כזה שמעבר להיותו מקצועי יגרום לנו להרגיש בנוח, להיות משוחררים, להיות אנחנו! שפגשנו את יניב מיד הרגשנו שזה זה, השיחה,החיבור, המענה לציפיות, יניב ידע לקרוא אותנו ולזהות למה בידיוק כלה כמוני מצפה, ראינו עבודות שלו ומיד סגרנו אותו! כמו כל כלה לחוצה חשבתי שאני יודעת הכל ורציתי לצאת לצילומים מוקדם כדי להספיק כמה שיותר, אבל יניב הוכיח לי אחרת, סמכתי עליו ולא התאכזבתי לשניה. יצאנו לצילומים בשעות נוחות (לציין שהחתונה היתה ב25.8 שיא החום!אוגוסט!) הקשבנו ליניב וללוז שהוא בנה, למקומות שהוא החליט,פשוט סמכנו עליו ויצאנו לצילומים לפי התוכנית שלו ובאותם רגעים הודתי לו שלא יצאנו מוקדם יותר! יום הצילומים עבר בכיף, באוירה טובה, במקצועיות, יניב ידע להכיל אותנו( ואני כלה לא קלה בכלל) לתפוס את הזויות שהכי מתאימות לנו, לתת לנו להרגיש אנחנו ולהפוך את היום שלנו ליום קסום ובלתי נשכח. גם בעלי שהוא טיפוס די ביישן הצליח מיד להתחבר ליניב ולהרגיש בנוח, על זה התמונות יעידו 😉 במהלך הערב יניב לא הפסיק לצלם,לתעד, לקלוט רגעים, גם שאנחנו כבר התעייפנו הוא זה שניווט! אז תודה לך יניב שהשארת לנו זכרונות מתוקים! כן ירבו צלמים ואנשים כמוך בעולם❤...
תאריך קבלת השירות: 25/08/2021
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל!
הטיפ שלי: על צלם טוב לא מתפשרים!זה יום שלא חוזר!