כרמלה היה המקום הראשון שראינו. היינו צריכים לראות עוד מקום אחד כדי להבין שזאת הייתה אהבה ממבט ראשון.
המקום יפהפה, חמים, ביתי ואינטימי. אבל מעל הכל מה שקנה אותנו היה הריח המשוגע של הבשר במעשנה (רצנו לאכול שווארמה אחכ).
מה שהופך באמת את המקום למושלם זה הצוות המדהים! ענבל, אלון, מיכל שהיו איתנו בכל שלב, היו זמינים עבורנו לכל שאלה וענו בסבלנות ואהבה לכל מחשבה שהייתה לנו.
אלון דאג לנו במהלך האירוע כאילו הוא חבר שלנו שהוזמן לחתונה. מיכל הייתה זמינה עבורנו לכל דבר ודאגה שהמקום יהיה הכי יפה והכי מתאים לנו.
לצערנו לא הספקנו לאכול מהאוכל, אבל לא הפסקנו לקבל מחמאות על כמה שהאוכל מדהים ומיוחד!!!
הרגשנו הכי בבית ויצאנו בתחושה שהחתונה הייתה הכי שלנו והכי מתאימה לנו. כל זה לא היה קורה אם הצוות המדהים של כרמלה לא היה עושה הכל כדי שזה יתגשם. ❤
תאריך קבלת השירות: 27/08/2021 אהבתי: הקשר עם הצוות, האוכל, המקום היפהפה! מחיר: 75,000 הערות לגבי המחיר: חתונת שישי צהריים באוגוסט. חבילת חתונה מושלמת שכוללת; קייטרינג, בר, תאורה, הגברה, דיג׳יי, צלמים, עמדת קוקטיילים, עיצוב ומתנות לאורחים ועוד ועוד ועוד.
ל*200 אנשים* הטיפ שלי: לקחת את החבילה של החתונה המושלמת. חוסך הרבה כאב ראש ומקבלים בתמורה חתונה מושלמת באמת!