דף הבית   >   נותני השירות   >   איילת שמעוני - איפור ושיער   >   חוות דעת של Ha

חוות דעת על איילת שמעוני - איפור ושיער

Ha
סביר

קיבלתי המלצה על איילת מחברות. בסוף איילת לא איפרה אותי. אבל המקדמה שאיילת לוקחת מאוד מאוד גבוהה (600 ש"ח) ביחס לשוק ולצערי לא קיבלתי את הכסף בחזרה (או לפחות חלק ממנו) למרות שהודעתי לה חודשיים לפני.. ...
איילת שמעוני - איפור ושיער
לפני 3 שנים
    הדר , חבל לי שאת בוחרת להשתמש בפלטפורמה בצורה הזו .
אני יכולה להבין שאת מבואסת מדמי המקדמה שלא קיבלת בחזרה , אני מבינה ובכול זאת דמי המקדמה 600 השקלים הם עבור שיריון של התאריך - סכום עבור שירות אותו קיבלת במלואו .

אני לא גובה סכום לדמי ביטול ומרגע שאת מעבירה מקדמה אני מחוייבת אליך , סגרתי את התאריך ללקוחות נוספות וסירבתי לעבודות והתחייבות שלך אלי היא כזו  כך שאם את מבטלת ( חוץ מסעיפי ביטול שיש בחוזה כמו קורונה / סגרים וכו שבגינם את כן מקבלת את דמי המקדמה חזרה במלואם) דמי המקדמה נשארים אצלי עבור השיריון .

אני עומדת מאחורי התנאים שלי לעיסקה כי הם משקפים את הערכים שלי ושל העסק שלי ובהם יש שקיפות והדדיות . הסכום היה מוסכם וידוע כמו כן התנאים להחזר.

דמי המקדמה לא חוזרים רק כי החלטת שכך צריך . חבל לי אם את בוחרת להתעלם מהתנאים לעיסקה שסוכמו בנינו.
מאחלת לך כול טוב
1.1K