איפה להתחיל?! אחרי שראינו כמה אולמות, החלטנו לסגור בקאי. למרות המרחק מהמשפחה שלי, מהפגישה הראשונה עם גאל המושלמת הבנו שאנחנו מוכנים להשקיע כדי להנות עד הסוף מיום החתונה. קיבלנו יחס מדהים גם מהבעלים וגם משאר הצוות. היו זמינים בשבילנו בכל זמן, נענו לבקשות שלנו (והיו לא מעט, חלק אחרי התעקשות) ויצרו לנו אווירה חלומית. המקום מרהיב ביופיו, האוכל מושלם ברמה שאי אפשר לתאר - גם כאלה שלא הולכים לאירועים או לא אוכלים בהם עפו על האוכל בטירוף, והמקום נקי ונעים. החלטנו להתחתן ביום ראשון ואני חושבת שפשוט מורידים מערך החתונות בתחילת שבוע! ישנו בקאי שני לילות וזה היה נוח בטירוף!! גם לפני האירוע וגם במהלכו יותם, מנהל האירוע שלנו, דאג לנו בכל מה שהיינו צריכים גם כשלא הרגשתי טוב במהלך החתונה עצמה.
תודה לכל הצוות על אירוע מהחלומות!...
תאריך קבלת השירות: 13/03/2022 אהבתי: את הניקיון, היחס המדהים ו*האוכל*!!!!! מחיר: 470 הערות לגבי המחיר: מחיר בסיס ללא תוספות (תאורה והגברה, צוות) אחרי שקצת לחצנו. התחייבנו ל-300 איש וכל אורח שהיה מעל שילמנו 350 שקלים. שווה כל שקל!! הטיפ שלי: לפעמים צריך להתעקש כדי לקבל דברים, כמו בכל אולם. אל תתביישו, אבל תעשו את זה בצורה נעימה!