כילדה כשדימיינתי את החתונה שלי, היה רק דבר אחד שממש רציתי - רציתי להיות הכלה הכי יפה שאפשר.
לכן היה לי הכי חשוב לקחת מאפרת ומעצבת שיער ברמה הכי גבוהה שרק אפשר. מה שגם אני מתולתלת, נמשים, ג'ינג'ים, ורציתי מישהי שתדע להתמודד עם זה ;)
קראתי מלא המלצות על טל, ראיתי את העבודות באינסטגרם והתאהבתי. לא משנה מי ראיתי אחרי זה, לא הצלחתי לשחרר!!!
משהו אמר לי שאני צריכה ללכת עם הלב.
התחלנו לדבר, ולאורך כל הדרך עד החתונה טל הייתה שם בשבילי - זמינה, נחמדה, נעימה וסבלנית.
ביום עצמו, מהרגע שטל נכנסה לחדר - וואו! אנרגיה טובה וחיובית שמרגישים ממרחקים. פתחה מזוודה מלאה בציוד - ואני מבינה באיפור קצת - ציוד ברמה הכי גבוהה שיש. והיא התחילה לעבוד עליי, תלתל תלתל, בסבלנות ורוגע. וכשהיא דיברה אני והמלוות ישבנו מרותקות, פשוט היה איתה כל כך כיף!
בכל הזמן שבו היא איפרה וסידרה לי את השיער, הייתה כל כך רגישה ובדקה שנוח לי ושאני בטוב, ושאני אוהבת את מה שאני רואה. כשהגיע הזמן שהיה כאוס בחדר לידינו, איחור קל בלוח זמנים - והיא לא נתנה לשום לחץ לחלחל אליי. תוך כדי שהיא דואגת לכל פרט קטן אצלי שיהיה מושלם, נותנת לי באמת לסמוך עליה ב200 אחוז בלי לחשוש שהיא תוציא אותי מושלמת.
היה לי עם טל מושלם, לא יכולתי לדמיין את זה בחלומות הפרועים שלי.
ממליצה עליה בטירוף, ומאחלת לכל אחת מאפרת ומעצבת שיער כל כך מושלמת ❤️...
תאריך קבלת השירות: 01/08/2021 אהבתי: האנרגיות שלה, האווירה החיובית והנעימה ורגועה שהיא משרה. העבודה המקצועית ומושלמת ללא פגם. לא הניחה לי לפני שוידאה שאני מושלמת ואוהבת את מה שאני רואה. טיפ 1: אל תיבהלו שספק איפור/שיער לא מציע ניסיון. האיפור או שיער שתעשו שם לא יראה כמו באירוע ולא בהכרח יתן לכן ביטחון. לדבר לפני, לעשות יישור קו, להבין מהתמונות וממליון המלצות עם מה יש עסק - זה מעולה. טיפ 2: מתולתלות? חושבות שרק ספק תלתלים ידע מה לעשות איתכן? אז תחשבו שנית. אני מתולתלת עם מלא שיער, וטל הוציאה אותי נסיכה מהאגדות.