אני לא רציתי להתחתן בכלל. לא אירוע ולא כלום. ההורים לחצו אז אמרתי שאין סיכוי שאני עושה הכל לבד ומצאנו את טליה. האירוע היה אתמול ואני יכולה להגיד בלב שלם שאני מוכנה להתחתן שוב רק כדי להיות הכלה באירוע שטליה מפיקה.
הרצינות, האיכפתיות, הפרפקציוניזם, האהבה האינסופית שלה למקצוע הפכו אירוע שלא היה לי חשוב לדבר הכי מדהים שקרה לי בחיים.
אני לא יודעת איך היא הצליחה אבל טליה אפילו חסכה לנו כסף בעבודה שלה מול ספקים.
לא היה חסר לנו שום דבר, לא הספקנו לבקש כלום כי לפני שחשבנו טליה כבר הייתה על זה.
בסוף האירוע התבאסתי שזה נגמר ויש לי צמרמורת רק מלחשוב על זה. זה הרגיש כאילו אני בסרט.
גם כל התהליך איתה היה פשוט מדויק. שלושה חודשים של תקשורת יומיומית. טליה הייתה זמינה עבורנו תמיד ובכל שעות היום. היא נתנה לנו המון טיפים מעולים שהפכו את האירוע שלנו ואת התהליך כולו למושלם. טליה וכמובן הצוות המדהים שלה הם פשוט אנשי מקצוע ברמה הכי גבוהה שיש ואנשים שכיף להיות בסביבתם ולעבוד איתם!
אהבתי: אין משהו שטליה מפספסת. הכי הופתעתי כשבאחת הפגישות היא שלפה מחברת עמוסה עמוסה עמוסה בדברים שאמרנו לה בשיחות קודמות. היא לא מפספסת כלום! הכל מדויק אצלה והיא יודעת להציע לזוג בדיוק את מה שהוא רוצה.
ביום של האירוע היא ניהלה הכל בכזה נועם לא יאומן. הכל היה מאוד מסודר ובאמת שלא הצלחנו למצוא משהו שלא אהבנו. למרות שהיה חם בטירוף באותו יום והיא מהבוקר הייתה על הרגליים. הערות לגבי המחיר: היה שווה כל שקל טיפ 1: אל תעשו את האירוע לבד תקחו את טליה ירום!!! טיפ 2: תדברו על הכל עם טליה היא האמא והאבא שלכם בכל התהליך