בר מנהלת אירועים מספר 1 !
דואגת ואיכפתית, מדויקת ומקצועית ברמות!!! יודעת את העבודה, את כל הפרטים הכי קטנים! לא שכחה כלום. עזרה בהכל! נתנה לי להרגיש כמו מלכה! דאגה שהאירוע שלנו יהיה לא פחות ממושלם! אין עליה! בלעדיה אין לי מושג מה היינו עושים! סידרה ואירגנה את כל הדברים הקטנים והגדולים! דאגה להכל! עשתה סבב טלפונים לכל הספקים שלנו יומיים לפני האירוע. שילמה לספקים בסוף האירוע. לאורך כל האירוע הדריכה אותנו ומה שהיינו צריכים בכל רגע ורגע. הרגשנו שאנחנו לא לבד ויש לנו על מי לסמוך.
היא נשארה איתנו עד הסוף!!! יד ביד הלכה איתנו את כל החוויה ודאגה שהכל יהיה פרפקט.
אפילו אנשים ואורחים שמו לב לכל הדאגה והאיכפתיות שלה כלפינו ואמרו לנו מי זאת הייתה זאת שדאגה לכם להכלללל? איזו אלופה היא הייתה. לא נתנה לכם לעשות שום דבר לבד, אפילו דבר קטן כמו לקחת לי את הזר מהיד ואת הכתובה כדי שאוכל לחבק את האורחים מיד אחרי השבירת כוס. אין עליה! חשבה על הכל מ-א' עד ת'.
מי שתקח אותה כמנהלת אירוע לא תתחרט, רק תרוויח!...
תאריך קבלת השירות: 28/07/2021 אהבתי: סדר וארגון ודאגה לכל הפרטים! הטיפ שלי: שווה כל שקל - חד משמעית!