דף הבית   >   נותני השירות   >   L Studio Photography   >   חוות דעת של galit

חוות דעת על L Studio Photography

galit
המשתמש זמין לצ'אט
בינוני

מצאנו את ינאי אחרי חיפושים ארוכים אחר צלם טוב (גם אני וגם בעלי מבינים בתחום). נתקלנו בפרופיל של ינאי וממש התלהבנו מאיכות הצילום של כמה מהתמונות שמוצגות באתר ואחרי שיחה נעימה עם ינאי החלטנו לסגור איתו. בן אדם נחמד ואדיב, אך הרגיש לנו שבמהלך הצילומים הוא לא "השתלט מספיק על הסט" וניהל אותנו כדי שיצאו צילומים שבהם למשל כולם מסתכלים לתמונה או בפוזות הנכונות. בכללי לא היינו מרוצים מחלק גדול מהתמונות שקיבלנו, חלקן בגלל שחלקי גוף נחתכו, חלקן לא יצאו טוב והיו בהן סבים וסבתות, והרבה מהן בגלל סוג העיבוד שנעשה. )כל התמונות שלי מההתארנות יצאו מאוד בהירות וחיוורות, ובחלקן הפרצופים שלי היו מאוד לא מחמיאים כמו באמצע דיבור או תנועה כלשהי, ובתמונות של קבלת הפנים הצבעים היו מאוד חומים ולא חיים) ינאי הציע לעשות עוד עיבוד לתמונות, אבל מה שקיבחנו נראה די דומה לתמונות הראשונות, ובסוף לא השתמשנו בהן, אלא בתמונות שצילם צלם המגנטים וחבר טוב. שזה די מבאס... ...
הטיפ שלי: להתעקש על לראות תמונות מהאירוע עצמו של האורחים, ולא רק את התמונות שמציגים באתר. כשאנחנו ביקשנו מינאי לשלוח לנו עוד חומרים הוא לא הסכים, וזאת הייתה טעות שלא התעקשנו
L Studio Photography
לפני 3 שנים
היי גלית, צר לי על החוויה שלכם.
אחרי שהעדתם כי עברתם על ונפגשתם עם עשרות רבות של צלמים עד שהגעתם אלי - עם סטנדרטים כאלה זה אכן מאד מחמיא שבחרתם בי ללוות אתכם.
היה לי ברור שזה מעיד עד כמה יהיה מאתגר לעמוד בציפיות כאלה.. כמובן שנענתי לאתגר כי זה הכיף בתור מי שאוהב צילום, ועשיתי הכל כדי לעמוד בו - לפני החתונה, ביום החתונה ולאחריה.
לגבי החומר הנוסף שביקשתם לפני - לא סרבתי כטענתכם, הפנתי אתכם למקומות בהם הוא מופיע, יש לי חומר רב ובלוגים מחתונות עם אלפי תמונות לעיון.

באופן טבעי מתוך למעלה מ-2000 תמונות שהופקו מיום אינטנסיבי במיוחד (כמעט פי 2 מכמות התמונות בחתונה ממוצעת), ברור שיש תמונות שאוהבים יותר, ויש כאלה שפחות.
עדיין בהסתכלות על הגלריות כולן לטעמי התמונות שלכם נהדרות, וכך גם מעידים קולגות ואחרים שהצגתי בפניהם את הגלריה, כדי לראות אולי באמת יש פה משהו חריג עד כדי כך שנעלם מעיני.

לגבי סגנון עריכה וצבע - זה עניין של טעם, וכצלמים ואמנים בעצמכם יש לכם את הכיוון שאתם מעדיפים למרות שהיא אולי לא הכיוון שאני בוחר בו כאמן.
אחרי עריכה נוספת, הצעתי לכם מספר פעמים לבצע כל התאמה ושינוי שתרצו כדי שיהיה לטעמכם,
בהשקעה של ימים ושבועות של עריכות, כי חשוב לי להפוך כל אבן עד לתוצאה הרצויה עבורכם.
הצעתי שוב ושוב להמשיך ולטפל כל תמונה בסבלנות אינסופית ובירידה לפרטים הכי קטנים החשובים לכם.
ביקשתי גם שתשלחו לי סגנון עריכה וצבע שאתם מתחברים אליהם, ואבצע אף עריכה נוספת שתהיה בדיוק לטעמכם, בהשקעה אדירה של זמן ואנרגיה.
בחרתם שלא לעשות זאת, ולהשאיר חוות דעת מאד לא הוגנת לטעמי, וחבל.
ינאי
1.8K