דף הבית   >   נותני השירות   >   ארטתמיר - artamir   >   חוות דעת של Victoria

חוות דעת על ארטתמיר - artamir

Victoria
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview gallery
אתחיל בכך שאגיד תודה רבה לתמיר ולכל הצוות שלו, הפכתם את האירוע שלנו לבלתי נשכח, בזכות התמונות והסרטונים שלכם מהיום והאירוע המיוחד שלנו, נוכל עוד שנים רבות להיזכר בכל רגע ורגע שחווינו. אולם נתחיל מהתחלה, את תמיר הכרנו דרך בעלת גן האירועים בו התחתנו. היא המליצה לנו על תמיר, משום שהכירה אותו שנים ואמרה שהיא יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות כי הוא בן אדם מקסים, נעים, מאוד מקצועי עם שנים של נסיון והוא אוהב את מה שהוא עושה. קבענו פגישה עם תמיר וכבר בפגישה מאוד התרשמנו ממנו כבן אדם, הוא נתן תחושה רגועה ושלוה וזה חשוב מאוד, כי ביום האירוע הצלם מלווה את הזוג לא מעט זמן. במהלך הפגישה תמיר הסביר לנו איך מתנהל צוות הצילום באירוע, ענה בסבלנות על כל השאלות שהיו לנ, הבטיח שהוא יהיה הצלם הראשי באירוע ואליו יתלוו צלם סטילס וצלם וידאו שהוא יבחר מחברי הצוות שלו, איתם הוא עובד שנים ועל כולם הוא סומך ואנחנו החלטנו שנסמוך עליו. כמו כן, התרשמנו גם מהעבודות שלו באינסטגרם וגם מאלבומים שהראה לנו בפגישה שקיימנו בביתו. חשוב לציין שתמיר עובד עם חוזה מסודר ויש גם סעיף לתקופת הקורונה וזה פרט חשוב בתקופה זו של המגיפה שמסרבת לעזוב. חייבת לציין שנפגשנו עם צלם נוסף שאליו הגענו בהמלצת חברים שהוא היה הצלם בחתונתם, גם הוא היה מאוד נחמד ומקצועי. לכן התבלטנו מעט, אבל לבסוף הלכנו עם תחושת הבטן שלנו ובחרנו בתמיר, כי איתו הרגשנו הכי נוח ולא התחרטנו על כך. ...
תאריך קבלת השירות: 30/06/2021
אהבתי: תמיר מאוד דייקן ומקצוען אמיתי, ביום האירוע הוא קבע שיגיע לצילומי התארגנות בשעה 14:00 ובול בשעה זו התייצב בחדרי במלון יחד עם צלם הוידאו, זה מאוד חשוב כי היום הזה גם ככה מלחיץ ולא צריך תוספת לחץ בגלל איחורים של ספקים באירוע. תמיר וכל הצוות שלו נתן הרגשה מאוד שלוה ונינוחה במהלך ההתארגנות וגם בצילומי הזוגיות לפני תחילת האירוע, זה היה לנו מאוד חשוב כי אני ובמיוחד בעלי לא אוהבים להצטלם ולא מרגישים בנוח מול המצלמה. קיבלנו המון תמונות מהממות, תמיר והצוות שלו הצליחו לתפוס רגעים בלתי נשכחים שלי ושל בעלי, בהם אנחנו נראים הכי טבעיים ומאושרים שיש וככה גם המון תמונות מדהימות של בני משפחה וחברים שלנו. ממש אומנות אמיתית התמונות שיצאו וככה גם הסרטונים. בנוסף יש לציין שתמיר גם הכיר לוקיישנים שווים באזור האירוע ואזור ההתארגנות, ככה שגם עשינו צילומים במקומות מאוד יפים וגם לא היינו מאוד מותשים מהצילומים, כי הכל היה באזור ובדרך לגן האירועים. הצילומים ממש זרמו ובהתחשב בעובדה שהתחתנו בסוף יוני והיה יום חם מאוד, זה לא היה פשוט בכלל. חשוב לציין שקיבלנו את התמונות המסוננות כבר כשבועיים לאחר החתונה ואת הסרטון הראשון קיבלנו כבר שלוש שבועות מהאירוע.
מחיר: 11,390
הערות לגבי המחיר: המחיר ששילמנו כולל מקדמה על סך 500 ש"ח, מחיר הוא לשני צלמי סטילס, צלם וידאו, סרטון היילייטס ותקציר באורך של כ-45 דקות ערוכים. כמו כן, המחיר הזה כולל אלבום אחד גדול לזוג ו-4 אלבומים (אחד לכל זוג הורים ושני אלבומים נוספים שביקשנו עבור סבא של בעלי וסבתא שלי)
הטיפ שלי: תיפגשו פיזית עם הצלם שלכם זה מאוד חשוב להרגיש את התחושות שהבן אדם נותן לכם ולשם כך צריך להיפגש ולדבר. תסמכו על תמיר, הוא אומן ומקצוען אמיתי, אבל לפני הכל הוא בן אדם מקסים שיהפוך את היום המיוחד שלכם לבלתי נשכח
ארטתמיר - artamir
4.3K