מההתחלה הרגשתי שהגעתי לידיים טובות. בתור אחת שחקרה לעומק כל ספק וספק, היה לי חשוב לסגור איפור ושיער אצל מישהי אחת, שתהיה נעימה, מוכשרת, יסודית, סבלנית ושתזרום עם החפירות שלי, שהחוזה יהיה הוגן בנסיבות הקורונה ושתאפשר פגישת ניסיון שתכלול איפור מלא (!) ושיער.
ורד ענתה פשוט על הכל!!! החל משיחת ההיכרות שבה היא הייתה סופר מקצועית ונעימה, התעניינה בשמלה שאלבש, איזה סוג שיער יש לי, האם עשיתי החלקה, לאיזה תסרוקות אני מתחברת, איפה החתונה מתקיימת ועוד ועוד. לאורך כל השיחה הייתה סופר סבלנית לכל השאלות שלי והשרתה עלי רוגע.
מעבר לזה, בניגוד למאפרות רבות, הסכימה שבמקרה של ביטול עקב קורונה/סגר וכו׳ אקבל בחזרה את כל המקדמה (לא מובן מאליו).
גם בפגישת ההיכרות והניסיון הייתה סופר סבלנית אלי ואל אמא שלי. לא האיצה בנו לרגע למרות שהתעכבנו אצלה שעות, חשבה איתנו יחד על סגנונות שיתאימו למבנה הפנים ולאישיות שלי והכל בנחת, סבלנות ומקצועיות!
עד החתונה עצמה הצקתי לה עם לא מעט שאלות ותיאומים וגם שם תמיד הייתה נעימה, סבלנית וזרמה איתי.
וביום החתונה עצמו למרות שלא הייתי הכלה הכי קלה;) השרתה רוגע ואווירה טובה ופרגון, זרמה איתי, אך עם זאת הביעה את דעתה ולגמרי הרגשתי אותה נוכחת ואיתי ביחד.
האיפור החזיק בצורה מעולה!!! וקיבלתי ים של מחמאות 😍 והכל במחיר הוגן ובתמורה הוגנת.. ממש לא מובן מאליו ולגמרי ממליצה בחום❤️
אהבתי: הכל!! הערות לגבי המחיר: מחיר הוגן ותמורה הוגנת למחיר