וואו, המאפרת שרציתי היתה תפוסה אז חיפשתי בין כלכך הרבה מאפרות.. מעל ל50.. פתאום ראיתי המלצה על מישהי בשם אולגה שכתבו עליה שהיא הכי מקצועית שיש היום בארץ ושהיא מאד נחמדה.. החלטתי להתקשר וכבר מהשיחה הראשונה התאהבתי, הרגשתי בשיחה כלכך כיף ונעים, כאילו אני מדברת עם קרובת משפחה שלי או חברה שכלכך שמחה בשמחתי ורוצה לאפר ולסרק אותי בצורה הכי טובה שיש והכי באהבה..
חיכיתי בציפיה לפגוש אותה וכבר באיפור ושיער ניסיון הבנתי שצדקתי, אולגה פשוט מדהיממממממממממה, היה כלכך כיף ונעים לדבר איתה, הייתי אצלה בניסיון כמעט 3 שעות ולא ידעתי איזו תסרוקת לבחור אז היא ניסתה כמה אופציות עד שהיה משהו שממש אהבתי והייתי מרוצה וכך גם באיפור...
ואז הגיע יום החתונה.. בבוקר לא הרגשתי טוב מהלחץ, אולגה היתה כלכך נעימה, מכילה, עוזרת.. הרגיעה אותי כלכך והכל בנחת, באהבה, בנועם ובחיוך, לא הרגשתי ממנה לחץ אפילו שכבר עברו כמה שעות, היא פשוט הכילה וניסתה לעזור, להרגיע ולשמח
האיפור והשיער נעשה כלכך במקצועיות, עם השקעה בכל תלתל, בכל פרח ובכל טיפת איפור.. אולגבה יודעת לאפר בכלכך הרבה סגנונות, היא מאפרת דוגמניות בינלאומיות אבל אני רציתי איפור של מייקאפ מאד עדין עד שכמעט לא רואים שיש לי מייקאפ, חיפשתי כלכך הרבה מאפרות שמאפרות גם עדין וגם יפה ואולגה פשוט מוכשרת בטירוף, היא עובדת עם דוגמניות בכל העולם וכולה צנועה ונחמדה ועושה הכל מכל הלב, ברגישות ובשמחה, היא זרמה עם כל דבר שביקשתי, זה פשוט מדהים שהיא גם כלכך מקצועית וגם כלכך נחמדה ואדם טוב, כלכך שמחתי שהיא המאפרת שלי, היא פשוט השרתה רוגע שמחה אהבה ומקצועיות והכל מכל הלב.