וואו , הכל התחיל כשקיבלנו המלצה מהאולם על אלעד. לא היינו בטוחים כמה הם אובייקטיבים.
ואז הגיעה עוד המלצה מחבר שאמר שנראה לו שאלעד בול בראש שלנו.
עשינו פגישה והתאהבנו!!
אלעד בחור מקסים! צנוע! בעל סבלנות מיוחדת במינה. נשאר איתנו המון זמן והכיל את כל הבלבולי ראש שלנו (כיוון שלי ולבן זוגי טעם שונה במוזיקה וגם שנינו חפרנים..). נראה שכל מה שהיה חשוב לו- זה שנהיה מסופקים ורגועים.
אני מודה שחששתי - אני יודעת שדיג'יי זה הדבר ה--כי חשוב ביום מיוחד הזה. ולא ידעתי מה תהיה התוצאה הסופית.
היה פשוט פצצה !!!
ואני אדם מאאאאאוד ביקורתי במוזיקה,
אלעד הוא פשוט אמן! הוא הצליח לשים את כל השירים שאהבנו במידה כזאת שהקהל יעוף באוויר, הן בקבלת פנים הן בהפסקות והן ברחבת הריקודים. כל שיר היה מ ו ש ל ם, רימיקסים ברמה גבוה
ובעיקר נשאר איתנו כל עוד הקהל עף באוויר - והוא עף! עד שהאולם סגר עלינו! לא רצינו שהאירוע יסתיים
והקהל עוד ממשיך לשבח ולשבח!
תאריך קבלת השירות: 11/06/2021 אהבתי: את הצניעות של אלעד, הרכות, טוב הלב, ההקשבה והמקצועיות ההתמסרות שלו אלינו ולאירוע. הכישרון המיוחד וההשקעה. הוא פשוט הפך את האירוע הזה ל- אנחנו. וזה כבר ממש מרגש! הערות לגבי המחיר: הייתי מכפילה פי 2 שווה כל שקל הטיפ שלי: הכי חשוב לזכור שהדיג'י שלכם צריך להיות אלעד :) ועכשיו באמת, ראשית שיהיה אדם, ושתתחברו אליו ברמה האישית, דיג'יי זה הדבר הכי חשוב באירוע. אל תתפשרו. ומישהו שנראה שעושה את העבודה שלו מכל הלב! כי רק אז החוויה תהיה בשיא שלה. כמו אצלנו. בא לי להתחתן שוב- רק בגלל אלעד.