דף הבית   >   נותני השירות   >   ורד גלעדי שמלות כלה   >   חוות דעת של טל

חוות דעת על ורד גלעדי שמלות כלה

טל
המשתמש זמין לצ'אט
סביר

פשוט אכזבה אחת גדולה. הגעתי לסטודיו של ורד בידיעה כללית על השמלה אותה אני מחפשת- ורד מצאה לי די מהר אופציה מהממת לשמלה כפי שאני רוצה ולקחתי דגם של שמלת סטרפלס אליה נוספו שרוולים נופלים, בהמלצתה של ורד השרוולים הנופלים חוברו בטיקטקים ולפי התכנון הייתי אמורה להסיר אותם אחרי הריקודים ואז להוציא כתפיות וככה יהיה לי נוח בריקודים. במהלך המדידות אמרתי כל פעם שאני לא מרגישה בנוח עם איך שהציצי יושב בשמלה ואפילו נוספה מדידה נוספת לפני הסוף כדי לשנות עוד דברים אבל במהלך כל הדרך ורד "שכחה" והתעלמה מדברים שאמרתי וטענה בכל פעם שאמרתי שאני לא מרגישה בנוח שלא אמרתי את זה עד עכשיו או התכחשה לדברים שלא הרגשתי בנוח איתם.בנוסף לכך, היחס של התופרת שלוותה את המדידות היה ממש לא נעים וגם אמרתי את זה לורד באחת הפעמים אחרי מדידה שממנה יצאתי בתחושה ממש לא נעימה. לבסוף הגיע יום החתונה, מהרגע שלבשתי את השמלה השרוולים כל הזמן התנתקו והייתי צריכה להשתמש בסיכת בטחון במקום אחד הטיקטקים שממש לא נתפס- חיכיתי עד החופה רק כדי להוריד אותם כבר ואז הגיע החלק היותר גרוע- חברה שלי שעזרה לי להוריד אותם קלטה שהברזל של החזיה יוצא! בחלק שמתחת לבית השחי, ואז הכנסנו את זה חזרה ויצאתי לאורחים שלי לריקודים.. לאחר רבע שעה בערך אחותי קלטה שהברזל השני גם יצא! רק שהפעם זה היה בחלק הפנימי ככה שממש רואים בחלק מהתמונות שלי ברזל שיוצא בציצי.. אחרי הסיוט שתארתי באתי לורד להחזיר לה את השמלה יום לאחר החתונה והיא נתנה לי שלל תירוצים- התופרות שלה אמרו שכנרא התנתקו השרוולים כי הרמתי את הידיים יותר מדי ושהברזל קרע את הבד כי הבד עדין מדי (אני בחרתי את הדגם לא תפרתי את השמלה עם בד שונה מהדגם המקורי), היא גם אמרה שזה בחיים לא קרה לה ושכל הכלות אצלה תמיד מרוצות.. לסיכום החוויה שלי הייתה מאוד לא טובה- יש לציין שהשמלה מהממת וקבלתי עליה הרבה מחמאות אבל אני לא חושבת שזה היה שווה את הדרך ואת החששות שהרגשתי במהלך הצילומים שלי ובמהלך הריקודים שלי אחרי שגיליתי שהברזל יוצא בכל פעם.. והאכזבה הגדולה ביותר היא מורד ומהצורה שבה היא מתעלמת מבעיות ועושה כאילו דברים לא קרו או לא נאמרו וחבל כי אני לא נתתי לכל הסיפור לקלקל לי את החתונה אבל בקלות היא יכלה לההרס בגלל חוסר בטחון משמלה שעלתה כל כך הרבה כסף ונתפרה מאפס עליי. ...
תאריך קבלת השירות: -2/-0/5202
מחיר: 7,500
ורד גלעדי שמלות כלה
לפני 3 שנים
היי טל יקירה , צר לנו לשמוע על תחושותייך הקשות.
לאורך כל התהליך כל הצוות היה קשוב לרצונותייך ולכל בעיה שעלתה, הזמנו אותך מיוזמתינו למדידות נוספות כדי לפתור לך את הבעיה שהפריעה לך בחזה, הצענו לך שלל פתרונות , כולל תפירה מחדש של החלק העליון אם צריך, במדידה האחרונה (כמו כל המדידות שלפניה) יצאת מחויכת ומרוצה והבאת לנו עציץ מקסים לסטודיו, אני בספק אם כלה שכל כך לא מרוצה מכל התהליך מביאה מתנה לסטודיו באיסוף השמלה..
כשהחזרת את השמלה ואמרת לנו על הברזל שיצא אכן ראינו את זה שהברזל חורר את בד המשי העדין, דבר שלראשונה קרה והצרנו על כך.
וכפיצוי ניתן לך במתנה טופ תחרה בעבודת יד בשווי אלפי שקלים , וגם כשהחזרת את השמלה יצאת בחיוך גדול, ואמרת שהכל בסדר ושמחת לקבל את המתנה.
ניתן לראות לפני שאר התגובות בדף זה שאנחנו עושים את הכל שכל כלה תצא הכי מרוצה בעולם
מאחלים לך את כל האושר בעולם
5.5K