קודם כל מושלם!!! נתחיל הזה!🤩🤩🤩
ביום שני האחרון התחתנו בצל החורש , זה היה ערב חלומי, מדהים והכל היה מושלםםםם..
אנחנו מהחתונות הנדחות מהקורנה, במהלך כל התקופה של השנה ההזויה הזו העבודה מול האולם היתה פשוט נעימה ונוחה ,דבר שאינו מובן מאליו בתקופה הזוייה זו.
במהלך כל ההכנות, התיאומים התכנונים הכל התנהל בצורה מקצועית ומסודרת, מאוד חשוב להכנה לחתונה.
טעימות, טעים ברמות!!! נציגי קייטרינג "קסם הקרמל" הסתובבו בין השולחנות וענו על שאלות ובקשות.
מודה שהפירה כמהין והפולנטה קנו אותנו..
ועכשיו לחתונה, הכל תיקתק, צוות ברמנים אלופים, צוות מלצרים תותחים, מנהלי האירוע דאגו שיהיה לנו אירוע מושלם!!אבל ברמת המושלם!!🥰אין לי מילים לתאם כמה המקום קסום ומדהים!!
המבנה של הפרדה בין חופה, אוכל וריקודים גאוני!!! מאפשר לצעירים לרקוד ולמבוגרים לקשקש בשולחנות..
תודה למנהל האירוע, לתובל, על ההשקעה והדאגה באירוע 😍
ותודה מיוחדת לאחת ויחידה Reut Arieli המדהימה, תודה על כל העזרה, הירידה לפרטים, הארגון,ההכנות והיחס המושלם שלך , אוהבים אותך ברמות 😍😍😍
אז לצוות "צל החורש", קיטרינג "קסם הקרמל" וצוות "אורו בר", תודה ענקית על ערב מושלם , שימחתם אותנו ואנחנו עם חיוך ענק מרוח על הפנים!!!😍😍😍😍
Reut Arieli Ziv Rabinovitch...
תאריך קבלת השירות: 07/06/2021 אהבתי: המקום פשוט קסום, אין מילים לתאר את האהבה שהיתה באוויר!!! הטיפ שלי: סגרו בצל החורש!! מושלם!!