למשה הגענו בהמלצה חמה ובטענה שאנחנו משוגעים שאנחנו לא לוקחים מנהל אירוע ובן אדם שיהיה אחראי על ההושבה של האורחים.
קיבלנו מהאולם מערכת הושבה, אז חשבנו שאפשר לוותר על חברת הושבה ומנהל אירוע. בשביל מה צריך? הרי יש רב מלצרים של האולם! 🤔
למזלנו רצה הגורל והגענו למשה. אחרי שיחה קצרה איתו, הבננו שאכן חשוב מאוד שיהיה לנו מנהל אירוע ואחראי על ההושבה. בסוף האירוע בהסתכלות לאחור הבננו שזו הייתה פשוט טעות איומה לא לקחת מנהל אירוע בכלל ואת משה בפרט!!!
אין מילים שיוכלו לתאר את השירותיות, האדיבות, את עבודתו הקשה והמסורה! משה דאג שהאירוע יתקתק כמו שעון שוויצרי, ייעץ לנו, הכווין, דאג להרגיע את סף הלחץ! הנחת והביטחון שמשה העניק לנו, איפשרו לנו לא לחשוב ולו לרגע על ניהול האירוע ולהינות מהיום הכי מיוחד בחיינו!!!
משה הוא מסוג נותני השירות שמשאירים אותך פעורי פה, כך יצא שלפני שסגרנו עם משה לקחנו חברת אישורי הגעה אחר שלא היינו מרוצים מההתנהלות שלה, גילינו שהתפספסו לנו כמה רשומות אחרי שכבר שלחנו את הקובץ ואותה חברה לא הסכימה לקבל יותר טלפונים, משה הרגיע אותנו ודאג להתקשר בעצמו לאותם המוזמנים שיאשרו את הגעתם! מה שהיה לא תחת אחריותו כלל! הדברים האלו הם אולי קטנים אבל הם אלו שעושים את ההבדל בין שירות טוב לשירות יוצא מן הכלל, והשירות שלו הוא יוצא מן הכלל חד משמעית!!! העבודה שלו והשקט הנפשי שמשה העניק לנו שווה לפחות כפול! ובלעדיו האירוע לא היה נראה ומרגיש כמו שהוא היה!
מודים לך ומעריכים מאוד, חנה ודימה שמידוב
07/06/2021 🙏🏻❤️...
תאריך קבלת השירות: 07/06/2021 הערות לגבי המחיר: העבודה הקשה והשקט הנפשי שמשה העניק לנו שווה לפחות כפול ממה ששילמנו! הטיפ שלי: לסגור עם M-event הושבה, אישורי הגעה וניהול אירוע!!!