איך שפגשנו את דניס בפעם הראשונה היה ביננו ישר חיבור מטורף, דניס מצחיק, שנון, מזרים ומקצועי בטירוף.
את דניס לקחנו גם לצילומי save the date שעשינו בים המלח ביולי 2020, כשעוד חשבנו שנצליח להתחתן ב25 לספטמבר 2020, צילומי זריחה עד הצהריים. דניס היה איתנו מעל ומעבר- מ5 בבוקר עד 13 בצהריים. אנחנו כבר הותשנו ודניס לא נח עד שיצאו תמונות פצצה. לא ציפינו בכלל שהצילומים יהיו כלכך ארוכים וזה רק מעיד על ההשקעה האדירה שדניס נותן מעצמו. איך שקיבלנו את התמונות מהצילומים ידענו שעשינו בשכל וחיכינו בקוצר רוח כבר לחתונה בידיעה שגם שם הוא הצלם שלנו. חייבת לציין שגם בתקופת צילומי ה save the date וגם מהחתונה עד שהגיעו התמונות- לא הפסקתי לחפור לדניס, ודניס עונה בכל שעה, ומקבל כל חפירה שהיא חחח.
דניס הגיע עם צלם סטילס נוסף- שי, מקסים ומקצועי! וצלם וידיאו -דימה. ...
תאריך קבלת השירות: 30/04/2021 אהבתי: קיבלנו תחושה מאוד טובה מכולם, כל שניה ושניה בחתונה הזאת הייתה מתועדת בצורה הכי טובה שיש. אנחנו מאוד מרוצים מהיחס החם והמקצועי של הצלמים , מרוצים מהאיכות הגבוהה של התמונות! (וידיאו עוד לא קיבלנו) ויודעים שעשינו את הבחירה הנכונה ! הטיפ שלי: לסמוך על דניס בעיניים עצומות!!!!