אחרי שהתארסנו בן הזוג שלי אמר שיש לו רק בקשה אחת בכל החתונה הזאת וזה שרון ושהוא לא מוכן להתפשר על אף אחד אחר לא משנה כמה יעלה.
אחרי שיחת טלפון אחת עם שרון הבנתי בדיוק מי הבנאדם וגם אני הבנתי שהוא חייב להיות הדיג'יי שלנו. נפגשנו איתו והסברנו לו מה הקו אירוע שאנחנו רוצים, מה חשוב לנו שישמיע ובעיקר חשוב לנו שאנשים יהנו.
מה אני אגיד לכם.. החתונה הייתה ביום ראשון והרחבה הייתה פעילה עד השעה 1 וחצי בלילה! בשעה 1 וחצי אנחנו כבר סימנו לו להתחיל להוריד לאט לאט את הקצב כי היינו גמורים והוא שם לנו את השיר של הסלואו שלנו כדי לסגור את הערב בכיף (מה שגרם לבן הזוג שלי להתחיל לרקוד סלואו עם הבעל של החברה הכי טובה שלי ואז עם הצלם ואז עם החברים הטובים שלו ואז נזכר שהוא נשוי והגיע אלי 😂).
באמת שהוא אחד התותחים, מלא ביקשו ממני את המספר שלו ושרון היה זמין לנו לכל שאלה או הערה מסביב לשעון! במוצ"ש הוא אפילו התקשר כדי להרגיע ואמר שהוא מקווה שאנחנו בסדר והתאפסנו אחרי הלחץ שעברנו ושהולך להיות כיף פחד ולא לדאוג ו-וואלה, כל כך סמכתי עליו שידעתי שאם הוא אומר לי שאין לי מה לדאוג אז אין לי מה לדאוג....
תאריך קבלת השירות: 23/05/2021 אהבתי: הזרימה שלו, ההבנה של הראש שלנו והמקצועיות מחיר: 5,500 הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל!