סגרנו חתונה קטנה ל-100 איש רק 3 שבועות מראש. דור קיבל אותנו בצורה מעולה, התחבר לראש שלנו ועזר לנו לדמיין את האירוע בדיוק כמו שאנחנו רוצים אותו, עזר לנו לבנות אותו שלב שלב. לכל שאלה היה לו מענה, בסבלנות ובאכפתיות. מבחינת המקום עצמו אנחנו מאוד אהבנו, חיפשנו מקום עם בריכה לאירוע צהריים, מקום שייתן אווירה משפחתית. המקום מטופח מאוד, נקי, עציצים בכל מקום ולא חובה בכלל להוסיף עיצוב או חופה מפוארת.
**הערה חשובה! בגלל המצב הבטחוני לא יכולנו לקיים את האירוע בפועל במשק 17 ולכן – 3 ימים לפניי האירוע – הזזנו אותו לחלום בחווה, מקום אחר של אותם בעלים שנמצא בחדרה (למרות הדרמה שהיינו בה גם ממנו היינו מרוצים, המלצה בנפרד 🤗 )....
תאריך קבלת השירות: 16/05/2021 אהבתי: התמודדנו עם שינוי מקום ברגע האחרון ותוך זמן קצר של 3 ימים (שכלל סופ"ש באמצע) צריך היה להעתיק את כל הספקים למקום החדש. דור והצוות עזרו ותפעלו את הכל עד הפרט האחרון. מחיר: 120 הערות לגבי המחיר: המחיר כולל רק את המקום באמצע שבוע. כולל הגברה, תאורה, ופינות ישיבה. ללא הנחה.