סגרנו את החתונה בזמן הקורנה והיו לנו הרבה אילוצים בגלל שחלק מהמשפחה לא חיה בארץ. לכל אורך התקופה אייל ושחר נתנו לנו את הפתרונות המתאימים לסיטואציה של הקורונה והיו שם גם כאשר חלקם היו בחל"ת ולא השאירו אותנו חסרי מענה.
מנהל האירוע (נתי) ידע לתת לנו טיפים גם כאשר זה לא תרם לשורת הרווח של העסק מה שתרם לנו להוזיל את העלויות. ביחד עם ליטל המזכירה שהייתה זמינה לכל שאלה, הם ידעו לחבר אותנו לכל המרכיבים כמו העיצוב, הטעימות וספקים אחרים (מומלץ לדבר איתם לפני כל אטרקציה שתרצו).
לגבי האוכל, אנחנו בעיקרון אוהבים מאוד בשר ואחד הסיבות שבחרנו במקום הזה הוא המטבח העשיר שמציע בשר ברמה גבוהה שכולל גם תצוגה מרשימה בסגנון ברזילאי. חשוב לציין שגם האופציות שלא היו בשר היו טעימות מאוד (במיוחד המנת חציל).
בעיצוב שכרנו את שירותה של מוריאל שהייתה מקצועית מאוד והיה לה מבחר של אפשריות. מוריאל גם עזרה לנו עם חופה מסורתית, לחופה מצמצמת שעשינו בבוקר של היה לה קשר לאירוע המרכזי.
המיקום יצר נוחות רבה עבור המוזמנים שיכלו להגיע ולהשאר זמן רב יותר ללא שעות בדרכים בניגוד לכל המקומות האחרים שראינו שהיו צפוניים יותר. באזור קיים גם מלון (Ritz Carlton - תשאלו את שחר) ממש מעל שהיה מדהים וגם מאוד מומלץ ללילה.
לסיכום: אם יש לכם אירוע של בין 150 ל300 איש, אתם אוהבים בשר טוב, אוהבים את הים ואתם מאזור המרכז זה המקום בשבילכם.
נ.ב. המחירים שפויים עבור החבילה הכוללת. ...