אם אתם מחפשים צלם שפשוט יגיע לשמח אתכם מכל הלב באירוע רן הוא ה-בחירה! בתור זוג שלא כל כך רגיל ואוהב להצטלם יותר מידי, רן הצליח לגרום לנו להרגיש הכי חופשיים ומשוחררים מול המצלמה ואת הכל הוא מצליח לעשות עם צחוק והומור! פשוט לא הפסקנו לחייך ולצחוק כל הצילומים בזכות האווירה הקלילה והשמחה שהוא השרה! רן ידע לארגן לנו לוחות זמנים מדויקים ליום האירוע כך שלמאפרת יהיה מספיק זמן לעבוד בנחת בלי לחצי זמנים, והכל יתקתק עד ההגעה לאולם.
רן הוא אחד מהספקים שליווה אותנו בשנה האחרונה (אחרי שהחתונה נדחתה מהמועד המקורי של לפני יותר משנה) - הוא היה שם לכל שאלה או המלצה שהיינו צריכים, בין אם זה בנוגע לצילום, ובין אם לדברים אחרים כמו חיפוש אחר אולם חדש, ספקים חדשים, אפשרויות חתונה בזמן הקורונה - על הכל שאלנו אותו, והוא חזר אלינו עם תשובות מדויקות ומועילות, שעזרו לנו מאוד לקבל החלטות מושכלות ונכונות - והכל כמו שהוא יודע לעשות הכי טוב - באוירה רגועה של צחוק והומור.
מתים עליו!...
תאריך קבלת השירות: 04/05/2021 אהבתי: אדם יקר עם לב ע-נ-ק וחוש הומור שימח אותנו לאורך כל היום!! תמיד היה שם לכל שאלה והתלבטות לאורך הדרך! מקצועי בטירוף! והכי חשוב גרם לנו לחייך ולצחוק לאורך כל היום והרגשנו הכי חופשיים מול המצלמה! פשוט כייף ענק להיות איתו ביום החתונה!