טלטלות הקורונה הביאו אותנו להתחיל בחיפוש אחר גן אירועים בסגנון טבעי, לאחר מכן תכנון הפקה במשק ולבסוף פגישה אחת בבית הדבש שטרפה את כל הקלפים.
מראש כיוונו לחתונה בסגנון מאוד טבעי ופרחוני, עם מספר לא גדול של מוזמנים (בכל זאת קורונה). לכן, התחלנו בתכנון הפקה מבלי לדעת בכלל שקיים מקום כזה שמאגד את כלל הרצונות שלנו תחת קורת גג אחת. או יותר נכון, תחת כיפת שמיים אחת :)
ואז, יום אחד כחודשיים לפני החתונה שלנו- הגענו לבית הדבש, פגשנו בשרון וריקי המקסימות והבנו שזה המקום שלנו.
הרגשנו שהגענו הביתה.
המקום נותן תחושה ביתית אבל בסטייל של פרדס, טבע ויוקרה.
תחושה שהגעת לידיים טובות.
ומאותו יום, נמחקו כל הדאגות שלנו. ידענו שהאוכל, הבר והריהוט יהיו ברמה הכי גבוהה, שגם אם נישאר עם חבילת העיצוב הבסיסית- עדיין כל האורחים ייכנסו ויגידו "וואו".
כשבועיים לפני התאריך המקורי- נפתחו שערי האולמות ושיחה קצרה עם שרון וריקי הבהירה לנו שאם יש תאריך בתקופה הזו שיכול להיות בטוח, זה היום של הבחירות. ואם הוא פנוי, לחטוף אותו ולא לחשוב פעמיים.
באותו יום של הלבטים, עברו עלינו כמה שעות לא פשוטות של שינוי תאריך מול כלל הספקים והאורחים ויש לציין ששרון וריקי עמדו לצידנו וממש דאגו לכך שזה יקרה.
אנחנו הכי שמחים בעולם שהזזנו את התאריך, נפלנו על היום הכי שרבי בשנה (במרץ!) וזכינו בחתונת צהריים מושלמת.
מנהל האירוע- עמרי פשוט אלוף ברמות. נפגשנו לראשונה ביום האירוע ולא חששנו אפילו לרגע.
הוא תקתק את הכל ודאג שלא יהיה אפילו עניין אחד קטן לא פתור.
תדרך את המשפחות לכניסה לחופה, את מחזיקי החופה ובעיקר אותנו :)
אנחנו אסירי תודה שבחרנו להתחתן בבית הדבש כי היה לנו לא פחות ממושלם ועד היום האורחים משבחים את המקום ואת האוכל. תודה תודה תודה!!...
תאריך קבלת השירות: 23/03/2021 הטיפ שלי: אם אתם מעוניינים באירוע קטן יחסית, סטייל טבעי וכפרי, תחת כיפת השמיים- בית הדבש זה המקום שלכם :)