וואוו...אז ככה, אם להיות כנה, הגעתי לדקלה אחרי שמאפרת מפורסמת שמאוד רציתי ביטלה לי..והמליצה לי על דקלה כאופציה..
ובחיי שזה הדבר הכי טוב שקרה לי!
דקלה פשוט מדהימה!!! יש לה אישיות כובשת שבא לך להפוך לחברה הכי טובה שלה! ואין כמו לבלות עם מישהו כזאת ביום כזה :)
דקלה פשוט הפכה אותי לגרסה הכי יפה שלי והחברות שלי שהיו בחתונה הגדירו את זה בצורה הכי מדוייקת: "ברור לך שהיא (דקלה) הפכה אותך להכי יפה שיש/שאי פעם תראי?" אז כן...רק מלראות את עצמי בתמונות כמעט התעלפתי :)
הכל היה מושלם ובמידה הנכונה. איפור עדין עם זאת נוכח ומחמיא והשיער היה מושלם! ובדיוק כמו שהבטיחה- הכל נשאר כמו שהוא עד סוף הערב! היא אף ביקשה שאזעיק אותה אם משהו "מתפקשש" ואני מאמינה לה שבאמת התכוונה לכך, אך לא היה צורך!
דקלה ציידה אותי גם באודם בגוון המתאים ופשוט חשבה על הכל! והכי חמוד היה לראות אותה מתרגשת במפגש שלי עם החתן שלי :)
היא פשוט מהממת! כבר בחתונה עצמה מצאתי את עצמי מעבירה את הטלפון שלה לחברות :)
תאריך קבלת השירות: 22/03/2021 אהבתי: יש לה אופי כובש וכשרון עצום! הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל! הטיפ שלי: מה ז"א? הכלה חייבת לשריין את דקלה כמה שיותר מהר אם היא רוצה להראות פיגוז!