הגענו לבראף דרך האתר כשחיפשנו קיירטינג לחתונה שלנו, לאחר שהבנו שחתונה באולם לא תוכל להתקיים בעקבות הקורונה. חפשנו משהו חלופי והגענו לפגישה עם רונן. עוד בשיחת הטלפון איתו ידעתי שזה זה. לא הייתי צריכה להמשיך לחפש ואפילו לא שאלתי למחיר של המנה. נפגשנו עם רונן שהיה מקסים מקסים, ותכננו חתונה אלטרנטיבית, אשר נפלה על סגר. רונן שאל לשלומי ולרגע לא נתן לנו להרגיש שאנחנו לבד בסירה. קבענו תאריך חלופי למרץ, ויצרנו קשר עם רונן באיזור פברואר, וכמובן שהוא זכר אותנו, את התאריך שלנו ואת סוג החתונה שאנחנו רוצים.
תוך שבועיים, רונן עזר לנו להפיק את חתונת חלומותינו מאפס. הוא חשב על כל הפרטים ואפילו הקטנים ביותר והרגשנו שאנחנו עבורו בראש סדר העדיפויות בשלב זה.
האורחים לא הפסיקו לדבר על כמה שהאוכל היה מגוון ועשיר וטעים. על המקצוענות של נותני השירות.
היה מושלם, אני ממליצה בחום לבחור בשירות שלהם, בפרט אם זה אומר להנות מחווית עבודה מדהימה עם רונן!...
תאריך קבלת השירות: 19/03/2021 אהבתי: היחס, החום, המקצועיות. לרגע לא הרגשנו שאנחנו לבד. הטיפ שלי: חשוב לזכור שהעיקר בחתונה זה לעבור עם ספקים שטוב לכם איתם. עם רונן הבחירה היא בטוחה.